ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πετάει" για Νάπολι ο Μίλικ

"Πετάει" για Νάπολι ο Μίλικ

Η Νάπολι έχει αποφασίσει πως ο αντικαταστάτης του Ιγκουαΐν θα είναι ο Αρκάντιους Μίλικ. Έχει συμφωνήσει με τον Άγιαξ και την Πέμπτη ο Πολωνός θα πάει την Ιταλία για ιατρικές εξετάσεις. Παίζει με ΠΑΟΚ, έλεγε ο μάνατζέρ του.

Ο Αρκάντιους Μίλικ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν και την Πέμπτη θα πάει στη Νάπολι για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές στους "παρτενοπέι".

Ο Άγιαξ έχει αποδεχτεί την πρόταση της Νάπολι για την παραχώρηση του 22άχρονου διεθνή Πολωνού στράικερ, πρόταση που πιθανότατα αγγίζει τα 35.000.000 ευρώ (στην... χειρότερη περίπτωση είναι 25.000.000 ευρώ & 5.000.000 ευρώ ως bonus).

Αυτή η μεταγραφή φυσικά έχει σημασία και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την Τρίτη αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ και η ρεβάνς στην Τούμπα για τον 3ο προκριματικό του Champions League διεξάγεται την επόμενη Τετάρτη (3 Αυγούστου).

Ο μάνατζερ του Μίλικ, Ντάβιντ Πάντακ, το βράδυ της Τρίτης επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι, αλλά τόνισε πως το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πολωνός στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ θα παίξει.

Τώρα πια βέβαια η συμφωνία έχει επέλθει και ο Μίλικ θα πάει στην Ιταλία για να υπογράψει στη Νάπολι. Για το αν την Τετάρτη θα παίξει στην Τούμπα, επιβεβαιώνοντας τον μάνατζέρ του, αλλά και τον προπονητή του Άγιαξ, μένει να περιμένουμε, καθώς οι Ιταλοί μάλλον δεν θα το θέλουν αυτό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ