ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πεσέιρο: "Ξέρετε ποιον έχω προπονήσει εγώ;"

Πεσέιρο: "Ξέρετε ποιον έχω προπονήσει εγώ;"

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζοζέ Πεσέιρο, παρουσιάστηκε ως νέος τεχνικός της Αλ Αχλί κι άφησε άφωνους τους Αιγύπτιους δημοσιογράφους, που αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους.

Ο Ζοζέ Πεσέιρο κατά την άφιξή του στο Κάιρο, ήρθε αντιμέτωπος με αμφιβολίες προς το πρόσωπό του. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού επικαλέστηκε την προτέρα εμπειρία του ως βοηθός του Κεϊρόζ στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να απαντήσει στους επικριτές τους.

"Δεν καταλαβαίνω γιατί αμφιβάλλετε για την ικανότητά μου να προπονήσω την Αλ Αχλί. Ξέρετε ποιον έχω προπονήσει εγώ; Έχω δουλέψει με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Λουίς Φίγκο, τον Ρομπέρτο Κάρλος. Πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ την Αλ Αχλί;", απάντησε ο 55χρονος Πορτογάλος πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού, Σπόρτινγκ, Μπράγκα, Αλ Γουάντα και Ραπίντ Βουκουρεστίου σε σχετική ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την αιγυπτιακή ομάδα.

Ο Ζοζέ Πεσέιρο υπήρξε στο τεχνικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2003-2004 ως βοηθός του συμπατριώτη του, Κάρλος Κεϊρόζ. Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" συνυπήρξε με Ζιντάν, Φίγκο και Ρομπέρτο Κάρλος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ