ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει Τέβες στην Κίνα ο Πογέτ

Περιμένει Τέβες στην Κίνα ο Πογέτ

Η Shanghai Shenhua, στην οποία τεχνικός είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, κατέθεσε πρόταση με ετήσιες απολαβές 24.000.000 ευρώ στον Κάρλος Τέβες. Αισιόδοξος ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, ότι ο Αργεντινός θα απαντήσει καταφατικά.

Αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες. Να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του ή να αποδεχθεί την πρόταση από την Κίνα και την ομάδα αυτής, Shanghai Shenhua;

Ο σύλλογος από τη Σανγκάη, στον οποίον τεχνικός είναι ο πρώην των ΑΕΚ, Σάντερλαντ και Μπέτις, Γκουστάβο Πογέτ, και γυμναστής ο μέχρι πριν λίγες ημέρες αυτός της Ένωσης, Παναγιώτης Βούλγαρης, έχει καταθέσει μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά από οικονομικής άποψης στον Κάρλος Τέβες.

Εάν αποδεχθεί την πρόταση, θα λαμβάνει 24.000.000 ευρώ τη σεζόν, ενώ και η Μπόκα Τζούνιορς - με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 - θα βάλει στο ταμείο της, 10.000.000 ευρώ. Όπως μεταδίδουν από το πρωί (ώρα Αργεντινής) τα ΜΜΕ της χώρας, ο "Απάτσε" έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του κι εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόφασής του. Οι περισσότερες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι το ματς με την Κολόν (18/12, 23:30) για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο "La Bombonera" θα λάβει χαρακτήρα αποχαιρετισμού.

Από πλευρά της κινεζικής ομάδας, ο τεχνικός της και πρώην της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε στο "Radio Continental" κι εξέφρασε τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση του deal:

"Εγώ μέχρι να δω τον Κάρλος εδώ και να του δώσω το χέρι, δεν θα είμαι σίγουρος. Υπάρχει μια πρόταση και μια σημαντική προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση της Shanghai Shenhua. Από την άλλη, υπάρχουν η Μπόκα, ο κόσμος της ομάδας, η οικογένεια. Μακάρι να γίνει, αλλά δεν θέλω να αισιοδοξώ τόσο πολύ", υποστήριξε ο Πογέτ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ