ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέρεθ: "Άτομα όπως ο Κρόιφ δεν πρέπει να πεθαίνουν"

Πέρεθ: "Άτομα όπως ο Κρόιφ δεν πρέπει να πεθαίνουν"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, απέδωσε φόρο τιμής στον Γιόχαν Κρόιφ, τονίζοντας με δηλώσεις του πως η κληρονομιά του Ολλανδού θα διαρκέσει για πάντα.

H Μπαρτσελόνα αποφάσισε να δημιουργήσει μέσα στο "Camp Nou" έναν χώρο σχεδιασμένο για τον Γιόχαν Κρόιφ όπου θα μπορεί ο κόσμος μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να τον επισκεφτεί και να αποτίσει έτσι φόρο τιμής στον Ολλανδό, και μεταξύ των επισκεπτών ήταν το Σάββατο (26/3) μία αντιπροσωπεία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επικεφαλής ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δήλωσε για την τεράστια απώλεια του 68χρονου Ολλανδού : "Σήμερα είναι μία πολύ λυπηρή ημέρα. Υπάρχουν άτομα που δεν πρέπει να πεθαίνουν και ένα από αυτά είναι ο Γιόχαν Κρόιφ.

Πέρεθ: "Άτομα όπως ο Κρόιφ δεν πρέπει να πεθαίνουν"

Γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά και έτσι είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλη την καριέρα του. Πολλοί λένε πως ήταν εκείνος που άλλαξε την Μπαρτσελόνα, εγώ λέω ότι έφερε επανάσταση στο ισπανικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο", δήλωσε αρχικά για τον θρύλο του Άγιαξ, της "Μπάρσα" και του ολλανδικού ποδοσφαίρου, για να συμπληρώσει:

"Εμείς οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουμε να στείλουμε την υποστήριξη και τη στοργή μας στην οικογένεια του Κρόιφ και στους οπαδούς της Μπάρσα. Κληρονομιά όπως η δική του θα διαρκέσει για πάντα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ