ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε σόλο γκολάρες που έγραψαν ιστορία

Πέντε σόλο γκολάρες που έγραψαν ιστορία

Με αφορμή ένα υπέροχο γκολ με σόλο στην Ουαλία, επιλέξαμε πέντε κορυφαία που έχουν σημειωθεί και έχουν γράψει ιστορία. Ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ιμπραχίμοβιτς και ο Γουεά. Ψηφίστε το καλύτερο (VIDEOS).

Το καθένα απ' αυτά είναι ξεχωριστό, ένα πραγματικό έργο τέχνης. Άλλωστε, από μεγάλους καλλιτέχνες της "στρογγυλής θεάς" περιμένεις αριστουργήματα και πολλάκις έχουμε δει τέτοια να δημιουργούνται πάνω στον ποδοσφαιρικό... καμβά.

Ο Ουαλός αμυντικός, Ρομπ Χιουζ, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ με σόλο, όταν πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και σκόραρε. Ένα τέρμα σκέτη μαγεία, απ' αυτά που αξίζει να έχεις πληρώσει εισιτήριο για να το δεις από κοντά.

Με αφορμή αυτό, επιλέξαμε πέντε απίθανα σόλο που έχουν γράψει ιστορία και έχουν μπει στο πάνθεον για τον υψηλό δείκτη δυσκολίας τους και για την απίστευτη τεχνική κατάρτιση εκείνων που ομόρφυναν το οπτικό μας πεδίο.

Ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα, ο Λιονέλ Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Ζορζ Γουεά έχουν σμπαραλιάσει αντίπαλες άμυνες, έχουν μοιράσει σακούλες σε δύσμοιρους αμυντικούς, έχουν κάνει θεατές, συμπαίκτες, προπονητές και αντιπάλους να τραβούν τα μαλλιά τους γι' αυτό που αντίκρισαν.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, διότι η εικόνα μιλάει από μόνη της. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και απολαύστε πλούσια ποδοσφαιρική μαγεία. Η κλεψύδρα γυρίζει ανάποδα και κάνουμε φλας μπακ, θυμίζοντας κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ.

Μαραντόνα: Αργεντινή - Αγγλία

Μέσι: Μπαρτσελόνα - Χετάφε

Ρονάλντο: Κομποστέλα - Μπαρτσελόνα

Ιμπραχίμοβιτς: Άγιαξ - Μπρέντα

Γουεά: Μίλαν - Βερόνα

Ψηφίστε το καλύτερο από τα πέντε:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ