ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πεντάρα" της Άρσεναλ στην Μπενφίκα

Arsenal's Theo Walcott, centre, celebrates scoring his side's third goal of the game with teammates during the Emirates Cup soccer match against Benfica, at the Emirates Stadium in London, Saturday July 29, 2017. (John Walton/PA via AP)
Arsenal's Theo Walcott, centre, celebrates scoring his side's third goal of the game with teammates during the Emirates Cup soccer match against Benfica, at the Emirates Stadium in London, Saturday July 29, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Με τον Θίο Γουόλκοτ να είναι πραγματικά εντυπωσιακός, η Άρσεναλ διέλυσε με 5-2 την Μπενφίκα, στο πλαίσιο του Emirates Cup. (VIDEO)

Στο Emirates του Λονδίνου διεξάγεται το τουρνουά Emirates Cup, με τη συμμετοχή των Άρσεναλ, Μπενφίκα, Σεβίλλης και Λειψίας. Το Σάββατο, οι "κανονιέρηδες" αντιμετώπισαν τους Πορτογάλους, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ανδρέα Σάμαρη, και επικράτησαν με το εμφατικό 5-2.

Η ομάδα της Λισαβόνας προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Σέρβι, αλλά στο 24' και το 32', με δύο γκολ του Γουόλκοτ, το ματς είχε ήδη γυρίσει για τους Λονδρέζους. Ωστόσο, με υπέροχο γκολ του Σάλβιο στο 39', η Μπενφίκα ισοφάρισε, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2.

Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικά, αφού η Άρσεναλ πήρε μπρος και αποτελείωσε τους Πορτογάλους. Αρχικά, μετά από νέα ενέργεια του Γουόλκοτ, ο Λόπες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 52', για να γίνει το τελικό 5-2 με γκολ των Ζιρού (64') και Ιγουόμπι (70').

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σεβίλλη επικράτησε της Λειψίας με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπεν Γεντέρ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Χόλντινγκ (46' Τσέιμπερς), Μέρτεσακερ, Μέτλαντ-Νάιλς (74' Μονρεάλ), Νέλσον (75' Οξλέιντ-Τσάμπερλεν), Κοκλέν (33' Ελνενί), Τζάκα (73' Ράμσι), Κολάσινατς, Γουόλκοτ (75' Λακαζέτ), Ιγουόμπι (74' Εζίλ), Ζιρού

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Σέζαρ, Μπούτα, Λουιζάο, Ζαρντέλ (46' Λόπες), Ελιζέου (60' Γκριμάλδο), Πίτσι (72' Ντίας), Αουγκούστο, Σάλβιο, Σεφέροβιτς (73' Χιμένες), Σέρβι (60' Χρίεν), Ζόνας (60' Σίλβα)

John Walton/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ