ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πενταετής αποκλεισμός από τη Μακάμπι σε οπαδό της!

Πενταετής αποκλεισμός από τη Μακάμπι σε οπαδό της!

Η Μακάμπι Τελ-Αβίβ τιμώρησε με πενταετή αποκλεισμό από το γήπεδό της, οπαδό που πέταξε φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του ματς με τη συμπολίτισσά της, Χαπόελ.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της τιμωρίας οπαδού της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, ο οποίος πέταξε φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ματς με την Χαπόελ Τελ-Αβίβ, από την ίδια του την ομάδα.

Συγκεκριμένα τιμωρήθηκε από την ίδια τη Μακάμπι με πενταετή αποκλεισμό εισόδου στο γήπεδο της αλλά κι από κάθε αγωνιστική δραστηριότητά της.

Παράλληλα, επέβαλε αποκλεισμός από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για την τρέχουσα σεζόν σε οπαδό της, ο οποίος έριξε αναπτήρα στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ισραήλ με την Μπνέι Γεχούντα.

Ωστόσο τα μέτρα που έλαβε η διοίκηση της Μακάμπι Τελ-Αβίβ για την καταστολή της βίας, προκληθείσας από τους οπαδούς της, δε σταματούν εδώ.

Επτά Ισραηλινοί οπαδοί της συνελήφθησαν στο Πόρτο για πρόκληση επεισοδίων κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους "δράκους", στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, στις 20 του περασμένου Οκτώβρη.

Η Μακάμπι με επιστολή προς τους επτά συλληφθέντες, γνωστοποίησε ότι θα "επιδείξει μηδενική ανοχή σε παρόμοιες συμπεριφορές". Κάτι σαν κίτρινη κάρτα και τελευταία προειδοποίηση, πριν ακολουθήσει μία ακόμη κόκκινη...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ