ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέλκας - Ντόρτμουντ 4-0

Πέλκας - Ντόρτμουντ 4-0

Η Ντόρτμουντ στο 2015 δεν έχει πετύχει γκολ, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας με την Σετούμπαλ ήδη έχει σκοράρει 4 φορές! Φέτος είναι η χρονιά του 21άχρονου που ανήκει στο ΠΑΟΚ (videos)

Γνωρίζετε ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής το 2015; Ο Δημήτρης Πέλκας, ο νεαρός επιτελικός μέσος από τα Γιαννιτσά που παίζει στην Σετούμπαλ ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον 21άχρονο άσο, καθώς ήδη έχει σκοράρει 4 φορές, έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και δείχνει το ταλέντο του.

Πέλκας - Ντόρτμουντ 4-0

Κοιτώντας λίγο την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη το βράδυ της Τετάρτης βλέπεις την γκολάρα του Πέλκα στο ματς του πορτογαλικού κυπέλλου με την Μποαβίστα και σκέφτεσαι πόσο όμορφα έχει ξεκινήσει το 2015 για αυτόν, ενώ βλέπεις και την Ντόρτμουντ που ηττήθηκε από την Άουγκσμπουργκ και παραμένει στην τελευταία θέση της Bundesliga.

Το σκέφτεσαι λίγο καλύτερα και λες... Πέλκας - Ντόρτμουντ 4-0! Ναι, στο 2015 ο Πέλκας έχει πετύχει 4 γκολ, ενώ η Ντόρτμουντ ακόμη δεν καταφέρει να σκοράρει. Έμεινε στο 0-0 με την Λεβερκούζεν και ηττήθηκε με 0-1 από την Άουγκσμπουργκ.

Τα γκολ του Πέλκα

Δεν θα ασχοληθούμε όμως περισσότερο με την Ντόρτμουντ, αλλά με τον Πέλκα, ο οποίος έχει ήδη φορέσει την φανέλα του Κούδα στον ΠΑΟΚ, την φανέλα με το Νο10 δηλαδή και αναμένεται να το κάνει και στο μέλλον (ας την έχει τώρα ο Ρομπέρτο Περέιρα).

Ο νεαρός άσος το βράδυ της Τετάρτης δεν πέτυχε γκολ, πέτυχε ΓΚΟΛΑΡΑ, κάνοντας το 2-0 για την Σετούμπαλ στο 9ο λεπτό. Τελικά ήρθε η νίκη με 3-0 και η πρόκριση μέσω της 1ης θέσης του ομίλου στα ημιτελικά του πορτογαλικού λιγκ καπ (Taça da Liga).

Προσπέρασε και απέκλεισε την Σπόρτινγκ η Σετούμπαλ και ανυπομονούμε να δούμε τον Δημήτρη Πέλκα κόντρα στον Ανδρέα Σάμαρη στον ημιτελικό του "Εστάντο ντα Λουζ" στις 11 Φεβρουαρίου (Μπενφίκα - Σετούμπαλ).

Ξεκινήσαμε με το πιο πρόσφατο γκολ και συνεχίζουμε αντίθετα. Το 3ο γκολ ο Πέλκας το πέτυχε στις 25 Ιανουαρίου στη νίκη της Σετούμπαλ για το πρωτάθλημα με 4-1 επί της Ρίο Άβε με ανατροπή.

Το 2ο γκολ το είχε πετύχει στις 21 Ιανουαρίου, 4 μέρες πριν το 3ο, δηλαδή σκόραρε σε δύο σερί ματς. Ήταν λοιπόν η νίκη με 2-0 επί της Γκιμαράες για το λιγκ καπ. Έκανε το 2-0 στο 76' με εκτέλεση πέναλτι αλα... Πανένκα.

Όλα είχαν ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου, όταν στο 87' έγινε ήρωας, χαρίζοντας στην Σετουμπάλ τη νίκη με 2-1 επί της Μορεϊρένσε για το πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή! Δύο γκολ λοιπόν στο πρωτάθλημα και δύο στο λιγκ καπ, ενώ και στα 4 ματς η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Η ασίστ πριν την γκολάρα

Τέσσερα λεπτά πριν πετύχει την γκολάρα για το 2-0 κόντρα στη Μποαβίστα, ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει το 1-0...

Ευκαιρίες & δημιουργίες του Πέλκα

Δείτε παρακάτω videos με φάσεις στις οποίες ο Δημήτρης Πέλκας έφτασε κοντά και σε περισσότερα γκολ φέτος με την Σετούμπαλ ή είχε δημιουργήσει κίνδυνο. Στο 1ο video μάλιστα θα δείτε ένα δοκάρι που είχε προσπαθώντας να σκοράρει απευθείας με εκτέλεση κόρνερ και εν συνεχεία στο 2ο μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από το ίδιο ματς...

Πέλκας - Ντόρτμουντ 4-0
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ