ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατέρας Γκιγκς: "Ντρέπομαι ακόμα και να προφέρω το όνομα του γιου μου"

Πατέρας Γκιγκς: "Ντρέπομαι ακόμα και να προφέρω το όνομα του γιου μου"
BEN BIRCHAL/PA VIA AP

Ο πατέρας του Ράιαν Γκιγκς δεν συγχώρεσε ακόμα τον γιο του, τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουαλίας, για το τεράστιο αμάρτημά του, που αποκαλύφθηκε το 2011.

Ο Ντάνι Γουίλσον θα μπορούσε να είναι ο πιο ευτυχισμένος πατέρας του κόσμου, αφού τη Δευτέρα ο γιος του ανακοινώθηκε ως ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της πατρίδας του, της εθνικής Ουαλίας.

Παρ' όλα αυτά, ο Γουίλσον δεν ξεχνάει τι έκανε ο Ράιαν Γκιγκς (ο οποίος άλλαξε το επώνυμό του με αυτό της μητέρας του όταν χώρισαν οι γονείς του) εκτός γηπέδων και δη στον αδερφό του Ρόντρι, χωρίς να ζητήσει καν συγγνώμη, με συνέπεια η χθεσινή μέρα να τον αφήνει ασυγκίνητο.

Το 2011 είχε αποκαλυφθεί ότι ο εμβληματικός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τη σύζυγο του αδερφού του, Ρόντρι, για περίπου οκτώ χρόνια, όσα και ο γάμος τους!

"Θα έπρεπε να είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αλλά ντρέπομαι γι' αυτόν. Δεν μπορώ ούτε να χρησιμοποιώ το όνομά του. Τον αποκαλώ ως 'ο πρώην ποδοσφαιριστής'. Έβαλε τον εαυτό του από πάνω και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο τηλεοπτικός σχολιασμός και τα εγκαίνια φανταχτερών ξενοδοχείων στο Μάντσεστερ. Τώρα, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, την κλείνω, όλη η οικογένεια αυτό κάνει", δήλωσε στη "Sun" ο πατέρας του, πρώην επαγγελματίας παίκτης ράγκμπι.

"Είναι γιος μου και με λυπεί αφάνταστα να λέω ότι η οικογένειά μου δεν τον σέβεται και δεν τον θαυμάζει. Ως ο μεγαλύτερος, έπρεπε να προσέχει τον αδερφό του και όχι να τον καρφώνει πισώπλατα. Απάτησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είναι αρκετά άντρας για να απολογηθεί".

Photo credits: Ben Birchal/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ