ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατατράκ για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο Youth League

Πατατράκ για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο Youth League

Ζάλτσμπουργκ και Μπενφίκα προκρίθηκαν στον τελικό του Youth League, αφού απέκλεισαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Youth League από Ζάλτσμπουργκ και Μπενφίκα αντιστοίχως και για τρίτη σεζόν θα μείνουν μακριά από την κορυφή του Champions League για ηλικίες κ-19 ετών.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-1 στο "Κολοβρέ" της Νιόν όπου διεξάγονται οι ημιτελικοί και οι τελικοί του θεσμού για λόγους ουδετερότητας. Ο πρώτος σκόρερ της φέτος, Τζορδί Εμπουλά, άνοιξε το σκορ στο 19' με τη μοναδική εύστοχη προσπάθεια στον αγώνα της ομάδας, ωστόσο οι Χάνες Βολφ και Πάτσον Ντάκα έκαναν την ανατροπή για τους Αυστριακούς στο 2ο ημίχρονο.

Η Μπενφίκα προκρίθηκε πιο εύκολα στον τελικό, αφού επικράτησε με 4-2 της Ρεάλ, έχοντας πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο 20λεπτο του 2ου ημιτελικού. Ο Ζοάο Φέλιξ δύο φορές και ο Ζοάο Φελίπε μία έβαλαν τις βάσεις της πρόκρισης και παρά τη μείωση του σκορ από τους Ντάνι Γκόμεθ και Χάιμε Σεοάνε, το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ. Ο Ζοάο Φελίπε έβαλε το κερασάκι στην "τούρτα" στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων κι η Ρεάλ ηττήθηκε για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια στα ημιτελικά.

Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 18:00 ώρα Ελλάδας στο ελβετικό γήπεδο μεταξύ Ζάλτσμπουργκ και Μπενφίκα, που προκρίθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό της τετραετούς ιστορίας της διοργάνωσης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ