ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσιάστηκε ο Χουλκ στην Κίνα

Παρουσιάστηκε ο Χουλκ στην Κίνα

Ο Χουλκ παρουσιάστηκε στην Κίνα από την Σανγκάη SIPG και δήλωσε έτοιμος να μη λυγίσει από τις απαιτήσεις και τα πολλά χρήματα που δόθηκαν για την απόκτησή του (VIDEO).

Κοντά στα 56.000.000 ευρώ κόστισε στη Σανγκάη SIPG η μετεγγραφή του Χουλκ από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα και δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και παράλληλα να δικαιώσει τις προσδοκίες όσων πίστεψαν στον ίδιο και επένδυσαν ένα τόσο μεγάλο ποσό.

Ο ίδιος υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο 20.000.000 ευρώ και αυτόματα είναι στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους όλων των εποχών. Ο Χουλκ είδε πάνω από 1.000 φιλάθλους της νέας του ομάδας να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο για υποδοχή και δήλωσε έτοιμος να μη... λυγίσει από το βάρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την αφεντιά του.

Ο 30χρονος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "πήγα με μετεγγραφή ρεκόρ στην Πόρτο, το ίδιο και στην Ζενίτ. Έτσι συμβαίνει και τώρα. Ξέρω πως η πίεση είναι μεγάλη και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, αλλά μου αρέσουν τέτοιες προκλήσεις και θέλω να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ