ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν από την Κόστα Ρίκα ο Πίντο

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 24: Head coach of Costa Rica Jorge Luis Pinto gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Costa Rica and England at Estadio Mineirao on June 24, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 24: Head coach of Costa Rica Jorge Luis Pinto gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Costa Rica and England at Estadio Mineirao on June 24, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χόρχε Λουίς Πίντο αποχωρεί από τον πάγκο της Κόστα Ρίκα λόγω διαφορών με την ομοσπονδία και έτσι αναζητείται ο διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία.

Ο Χόρχε Λουίς Πίντο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κόστα Ρίκα μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας, η οποία έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση και αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ολλανδία.

Ο Κολομβιανός τεχνικός, έκανε γνωστό πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του λόγω διαφορών με την ομοσπονδία της χώρας, με τον 61χρονο να κάνει λόγο για συνθήκες που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες για να συνεχίσω το έργο μου. Δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε. Αναρωτιέμαι τι αξία έχουν οι νίκες μας στη Βραζιλία", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ