ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν από τη Ρωσία ο Καπέλο

Παρελθόν από τη Ρωσία ο Καπέλο
© AFP/GETTY IMAGES

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ρωσίας αποτελεί ο Φάμπιο Καπέλο, αφού αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με την ομοσπονδία της χώρας.

"Τίτλοι τέλους" μπήκαν στην συνεργασία του Φάμπιο Καπέλο με τη ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός προπονητής, έπειτα από μια τριετία στην τεχνική ηγεσία, αποφάσισε να αποχωρήσει και η λύση της συνεργασίας ήρθε κοινή συναινέσει.

Ο Καπέλο κατάφερε να στείλει τη Ρωσία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας πέρυσι το καλοκαίρι και ενώ είχε απουσιάσει από τις δυο προηγούμενες διοργανώσεις σε Γερμανία (2006) και Νότια Αφρική (2010). Το 2014 ανανέωσε ως το 2018, εντούτοις τα πράγματα δεν κύλησαν καλά και έτσι ήρθε το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Το όνομα του Λέονιντ Σλούτσκι ακούγεται για την διάδοχη κατάσταση, με τον 44χρονο Ρώσο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι στην κορυφή της λίστας, όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσει το deal, καθώς... κλωτσάει η ομάδα του. Ακούγεται και το σενάριο της παράλληλης ενασχόλησης, όμως τα πάντα είναι ανοιχτά την δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ