ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν από τη FIFA o Βάλκε

Παρελθόν από τη FIFA o Βάλκε

Η κρίση στα εσωτερικά της FIFA καλά κρατεί, με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει την απομάκρυνση του Ζερόν Βάλκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Οι ζυμώσεις μέσα στους κόλπους της FIFA συνεχίζονται σε αμείωτη ένταση, με τελευταίο παράδειγμα να αποτελεί η περίπτωση του Ζερόμ Βάλκε ο οποίος αποτελεί επίσημα παρελθόν από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

"Η FIFA ανακοινώνει σήμερα πως ο Ζερόμ Βάλκε απαλλάχτηκε των καθηκόντων του, με την απόφαση αυτήν να έχει άμεση ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Η FIFA ενημερώθηκε για μία σειρά από ισχυρισμούς σχετικά με την εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα και ζήτησε επίσημη έρευνα από την επιτροπή ηθικής", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με το όνομα του Βάλκε να εμπλέκεται σε πιθανό σκάνδαλο που να αφορά την απόκτηση κέρδους μέσα από πωλήσεις εισιτηρίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παρελθόν από τη FIFA o Βάλκε

Από την πλευρά του ο Βάλκε, δεξί χέρι του μέχρι πρότινος πανίσχυρου προέδρου της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, από το 2007, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες που του έχουν προσάψει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ