ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει η κινέζικη προοπτική για Ρούνεϊ

Παραμένει η κινέζικη προοπτική για Ρούνεϊ

Εξακολουθούν να υπάρχουν κινέζικοι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι τα τέλη του Φλεβάρη όλα είναι ανοιχτά.

Παρά το γεγονός πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει πει πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας του τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται ως τα τέλη του μήνα που η αγορά της Κίνας παραμένει ανοιχτή.

Υπάρχουν δυο σύλλογοι στη χώρα που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς Άγγλου επιθετικού και σύμφωνα με την "Daily Telegraph" όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του αρχηγού των "κόκκινων διαβόλων"

Ο Ρούνεϊ έχει προτάσεις που φτάνουν τα 32 εκατομμύρια λιρες τον χρόνο και σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση, τότε πολύ πιθανό να τον παραχωρήσει.

Ο Μουρίνιο θα βάλει τον παίκτη στο ματς Κυπέλλου με την Μπλάκμπερν αν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα ίσως να υπάρξουν εξελίξεις για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ