ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρακαλάει για Λίβερπουλ ο Αλέξ Τεϊσέιρα

Παρακαλάει για Λίβερπουλ ο Αλέξ Τεϊσέιρα

Η Σαχτάρ έχει απορρίψει πρόταση από την Λίβερπουλ για τον Αλέξ Τεϊσέιρα και ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή (videos)

Ο Αλέξ Τεϊσέιρα είναι απογοητευμένος διότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ για την απόκτησή του και έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να κάνει τα πάντα για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Οι "κόκκινοι" προσέφεραν 32.000.000 ευρώ στον ουκρανικό σύλλογο, αλλά απέρριψαν την πρόταση, καθώς κοστολογούν τον 26άχρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο με 50.000.000 ευρώ.

"Η ομάδα πήρε επίσημη πρόταση από την Λίβερπουλ και την απέρριψε. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν σπουδαία η πρόταση", τόνισε σε δημοσιογράφο του NBC ο Αλέξ Τεϊσέιρα.

"Είναι απογοητευτικό, αλλά ο προπονητής και ο πρόεδρος αποφάσισαν έτσι. Εγώ πλέον απλά περιμένω και προσπαθώ να είμαι υπομονετικός".

"Η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος και σπουδαίοι παίκτες έχουν παίξει εκεί. Θα ήταν τιμή μου να φορέσει την φανέλα της. Υπήρχε μόνο μία προσφορά 32.000.000 ευρώ και η Σαχτάρ την απέρριψε. Ο μάνατζέρ μου ακόμη προσπαθεί, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσει να πάω στην Λίβερπουλ".

Η Σαχτάρ βρίσκεται στην Φλόριντα για προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης του ουκρανικού πρωταθλήματος, του οποίου ο Αλέξ Τεϊσέιρα είναι πρώτος σκόρερ με 22 γκολ σε 16 αγωνιστικές!

Έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία ματς που έπαιξε και μάλιστα στα 7 από αυτά έβαλε από δύο γκολ. Έχει χάσει ένα ματς λόγω τιμωρίας, έτσι τα 22 γκολ τα έχει πετύχει σε 15 συμμετοχές, όχι 16!

Αναφέρουμε ξανά πως είναι επιτελικός μέσος, όχι στράικερ, αλλά παίζει και ως δεξί και αριστερό εξτρέμ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ