ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης αποβλήθηκε γιατί πλακώθηκε με οπαδό σε αγώνα της Καραμπάγκ

Παίκτης αποβλήθηκε γιατί πλακώθηκε με οπαδό σε αγώνα της Καραμπάγκ

Ένας οπαδός εισέβαλε στην αναμέτρηση Νέφτσι - Καραμπάγκ μόνο και μόνο για να έρθει αντιμέτωπος με έναν εξαγριωμένο ποδοσφαιριστή...

Επεισοδιακό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, Καραμπάγκ, για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

Η ομάδα του Γκούρμπαν Κουρμπάνοβ επικράτησε 2-0 της Νέφτσι στο Μπακού, ωστόσο το φινάλε ήταν δραματικό. Αφενός γιατί οι γηπεδούχοι σημείωσαν αυτογκόλ στο 90', αφετέρου διότι αμέσως μετά ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τότε άρχισε το επεισόδιο.

Ο αμυντικός των γηπεδούχων, Καταλίν Τσίρα, είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή τέσσερα λεπτά νωρίτερα στη θέση του πρώην αμυντικού της Ξάνθης, του Ολυμπιακού, της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βάντσε Σίκοφ.

Όταν είδε τον οπαδό να εισβάλει και να ετοιμάζεται να επιτεθεί σε συμπαίκτη του από πίσω, παρενεβλήθη και άρχισε να εμποδίζει τον οπαδό. Ένας αστυνομικός έσπευσε να συλλάβει τον θερμοκέφαλο φίλαθλο και τότε ο Τσίρα προσπάθησε να χτυπήσει τον τελευταίο και οι συμπαίκτες του να τον συγκρατήσουν.

Ο διαιτητής ακολούθησε το γράμμα του νόμου, που απαγορεύει σε παίκτες να αντιδρούν εναντίον οπαδών που εισβάλλουν σε αγωνιστικούς χώρους, με συνέπεια να αποβάλει τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή και φυσικά να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες της Νέφτσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ