ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιος σπαραγμός για την αποχώρηση του Πίρλο

New York City FC's Andrea Pirlo, of Italy, walks off the pitch after warming up before an MLS soccer game against Orlando City SC at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow)
New York City FC's Andrea Pirlo, of Italy, walks off the pitch after warming up before an MLS soccer game against Orlando City SC at Yankee Stadium, Sunday, July 26, 2015, in New York. New York defeated Orlando 5-3. (AP Photo/Jason DeCrow) AP PHOTO/JASON DECROW

Ο Αντρέα Πίρλο αποχώρησε απ' τη δράση σε ηλικία 38 ετών, με αποτέλεσμα κορυφαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου να εκφράσουν το σεβασμό και την εκτίμησή τους προς τον Ιταλό "μαέστρο" μέσω των social media.

Ο Αντρέα Πίρλο "κρέμασε" τα παπούτσια σε ηλικία 38 ετών, μετά από το τέλος των υποχρεώσεών του στο MLS και έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Με μήνυμα στα social media, ο Ιταλός μέσος, ο κορυφαίος οργανωτής στην ιστορία του κάλτσιο, αποχαιρέτησε τους Αμερικανούς, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην αναρρίχησή του μέχρι την ελίτ του ποδοσφαίρου, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006. Συνολικά στην τεράστια καριέρα του είχε 752 συμμετοχές, πέτυχε 73 γκολ και έδωσε 86 ασίστ.

Με αφορμή την απόφαση του "Μαέστρο" να αποχωρήσει απ' τη δράση, κορυφαίες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Αλεσάντρο Νέστα, Τζανλουίτζι Μπουφόν και Λεονάρντο Μπονούτσι, εξέφρασαν το σεβασμό και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του με μηνύματα στα social media.

Δείτε τα κορυφαία μηνύματα:

Giocare con te è stato un privilegio. #GrazieMaestro @andreapirlo21

A post shared by Stefano Sturaro (@stefano_sturaro27) on

Photo Credits: AP Photo/Jason DeCrow

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ