ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιας εμβέλειας το φετινό International Champions Cup

Παγκόσμιας εμβέλειας το φετινό International Champions Cup

Το φετινό ICC αναμένεται εντυπωσιακό, καθώς περιλαμβάνει σπουδαίες ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους επί αμερικανικού εδάφους, ενώ το τουρνουά... απλώνεται σε Κίνα και Αυστραλία.

Πέρυσι, συμμετείχε ο Ολυμπιακός και η παρουσία του ήταν εξαιρετική σε ένα τόσο σπουδαίου τουρνουά, το οποίο φέτος αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και οι μάχες θα είναι μοναδικές. Άλλωστε, η καλοκαιρινή ραστώνη ανεβάζει τις "μετοχές" του και πολλοί θα είναι αυτοί που θα ξενυχτήσουν, παρακολουθώντας τα παιχνίδια.

Ο λόγος για το International Champions Cup, το οποίο ανακοίνωσε το πρόγραμμά του, με την διαφορά φέτος ότι διοργανώνεται σε τρεις διαφορετικές ηπείρους. Στην Ωκεανία, στην Ασία και στην Αμερική, δείγμα του ότι οι σκέψεις είναι όσο περνούν τα χρόνια, να ανεβάζει το επίπεδό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Μάλιστα, το αμερικάνικο πρόγραμμα διαρκεί από τις 11 Ιουλίου ως τις 5 Αυγούστου, όπερ σημαίνει ότι πολλές ομάδες θα δώσουν μεγάλη βαρύτητα στο εν λόγω τουρνουά και θα αποτελέσει βασικό κομμάτι της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην Αυστραλία θα συμμετάσχουν οι Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην Κίνα θα παίξει η "Βασίλισσα", η Ίντερ και η Μίλαν. Αντιλαμβάνεται κάποιος από τα ονόματα των ομάδων, το επίπεδο της διοργάνωσης.

Στην Βόρεια Αμερική, θα λάβουν μέρος δέκα ομάδες. Από Αγγλία οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν, η ιταλική Φιορεντίνα, η Αμέρικα από το Μεξικό, η Πόρτο από την Πορτογαλία, η Μπαρτσελόνα από την Ισπανία, ενώ από ΗΠΑ συμμετέχουν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς. Θυμίζουμε πως πέρυσι το τρόπαιο είχε καταλήξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11 Ιουλίου: Αμέρικα - Λ.Α. Γκάλαξι

14 Ιουλίου: Αμέρικα - Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς

17 Ιουλίου: Αμέρικα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

18 Ιουλίου: Πόρτο - Παρί Σ.Ζ.

21 Ιουλίου: Λ.Α. Γκάλαξι - Μπαρτσελόνα

21 Ιουλίου: Παρί Σ.Ζ. - Φιορεντίνα

21 Ιουλίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς

22 Ιουλίου: Τσέλσι - Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

24 Ιουλίου: Φιορεντίνα - Πόρτο

25 Ιουλίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα

25 Ιουλίου: Παρί Σ.Ζ. - Τσέλσι

26 Ιουλίου: Πόρτο - Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

28 Ιουλίου: Μπαρτσελόνα - Τσέλσι

28 Ιουλίου: Αμέρικα - Πόρτο

29 Ιουλίου: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σ.Ζ.

2 Αυγούστου: Φιορεντίνα - Μπαρτσελόνα

5 Αυγούστου: Τσέλσι - Φιορεντίνα

Παγκόσμιας εμβέλειας το φετινό International Champions Cup
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ