ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμια Ρεάλ!

Παγκόσμια Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερους υποστηρικτές από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία αλλά και στον κόσμο. Δείτε γράφημα στα social media.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερους υποστηρικτές από την Μπαρτσελόνα στον κόσμο. Γράφημα στα social media δείχνει ότι η "Βασίλισσα" είναι πιο δημοφιλής ομάδα από τους "μπλαουγκράνα".

Η Ρεάλ έχει περισσότερους υποστηρικτές από την Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Η Μπαρτσελόνα υπερέχει στην Ωκεανία ενώ η 50-50 είναι το ποσοστό στην Β. Αμερική. Συνολικά, 106 χώρες υποστηρίζουν Ρεάλ, 80 Μπαρτσελόνα και σε 20 χώρες οι φίλαθλοι είναι μοιρασμένοι.

Παγκόσμια Ρεάλ!
Παγκόσμια Ρεάλ!

Η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Κολομβία, η Καμπότζη και η Γκαμπόν είναι οι χώρες με την μεγαλύτερη διαφορά υποστηρικτών υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Γερμανία, το 62% υποστηρίζει Ρεάλ σε σύγκριση με την Μπαρτσελόνα.

Αντίθετα, σε χώρες όπως η Ανδόρα, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή, η Πολωνία και το Τρινιντάντ η Μπαρτσελόνα υπερέχει.Στην Αργεντινή το 65% υποστηρίζει τους "μπλαουγκράνα". Στην Ισπανία το ποσοστό είναι 53% - 47% υπέρ της Ρεάλ.

Παγκόσμια Ρεάλ!
Παγκόσμια Ρεάλ!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ