ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγέτ: "Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αποχωρήσω"

Παγέτ: "Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να αποχωρήσω"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό δίκτυο, ο Ντιμιτρί Παγέτ μίλησε για το μέλλον του στη Γουέστ Χαμ. Επιπλέον, έκανε λόγο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στην Premier League.

Ο Ντιμιτρί Παγέτ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του απ' τη Γουέστ Χαμ τον Ιανουάριο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό δίκτυο. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκονται τα "Σφυριά", έπειτα από 11 αγωνιστικές.

Η Γουέστ Χαμ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, μιας και "κατοικεί" στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δυσφορία των οπαδών. Φυσικά δεν θα θα μπορούσε να μείνει εκτός κριτικής ο Γάλλος επιθετικός, παρά το καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Ο Παγέτ μετρά δύο γκολ και πέντε ασίστ και είναι απ' τους ελάχιστους διασωθέντες του αγγλικού συλλόγου. Βέβαια, ο 29χρονος παρουσιάζεται θετικός στο να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σε ερώτηση για το αν θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, απάντησε: "Κάνε μου άλλες ερωτήσεις. Δεν κλείνω την πόρτα σε πιθανή μεταγραφή. Μέχρι σήμερα πάντα επέλεγα ομάδες, οι οποίες είχαν αγωνιστικό πλάνο".

Οι πιθανοί προορισμοί που ακούγονται είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν και η Μαρσέιγ, αλλά ο 29χρονος Γάλλος υποστήριξε ότι δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμα: "Μέχρι στιγμής, καμία απ' τις δύο ομάδες δεν έχει έρθει να διαπραγματευτεί μαζί μου".

Ενώ για τη μέχρι πορεία της ομάδας του, τόνισε: "Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση. Θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παγέτ ξεχώρισε με της εμφανίσεις του στο Euro 2016, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της Γουέστ Χαμ να κινηθεί γρήγορα, έτσι ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Τα "Σφυριά" ήρθαν σε συμφωνία με τον Παγέτ τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι απολαβές του ξεπερνούν τις 140 χιλ. ευρώ την εβδομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ