ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει Κίνα ο Γκαϊτάν

Πάει Κίνα ο Γκαϊτάν

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Νίκο Γκαϊτάν, βρίσκεται κοντά στην ομάδα της κινέζικης Super League, Νταλιάν Γιφάνγκ, αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Έτοιμος να αφήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα και να μετακομίσει στην Κίνα εμφανίζεται σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Νίκο Γκαϊτάν.

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016 (τον αγόρασε έναντι 25 εκατ. ευρώ από τη Μπενφίκα), παίζει ελάχιστα φέτος, μετράει μόνο δυο συμμετοχές ως βασικός και έμεινε εκτός ομάδας στο εκτός έδρας 5-2 επί της Σεβίλλης.

Η "AS" ανέφερε ότι ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στην Κίνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Νταλιάν Γιφάνγκ, η οποία απέκτησε και τον Ζοζέ Φόντε από την Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα.

Οι μεταγραφές στην Κίνα ολοκληρώνονται τέλος του μήνα, με τον παίκτη να μην μπορεί να αντικατασταθεί από την Ατλέτικο, μιας και έχουν τελειώσει από 31 Ιανουαρίου οι μεταγραφές στη La Liga. Όσο για το κόστος, αναμένεται να φτάσει τα 18 εκατ. ευρώ.

Η νεοφώτιστη Νταλιάν Γιφάνκ έχει πάρει και τον Βέλγο επιθετικό, Γιανίκ Καράσκο, ενώ ανήκει στο δυναμικό της και ο Γιανίκ Μπολί από την Ακτή Ελεφαντοστού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ