ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλπο γκρόσο με Φάμπρεγας η Γουέστ Χαμ

Κόλπο γκρόσο με Φάμπρεγας η Γουέστ Χαμ

Τον Σεσκ Φάμπρεγας θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Γουέστ Χαμ. Η Τσέλσι εμφανίζεται θετική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, μιας και δεν αποτελεί βασική επιλογή του Αντόνιο Κόντε. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Η Γουέστ Χαμ γνωρίζει ότι ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεσκ Φάμπρεγας, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτησή του, ύστερα κι απ' την πιθανή αποχώρηση του Ντιμίτρι Παγέτ.

Είναι γνωστό απ' την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Ισπανός δεν βρίσκεται στα πλάνα των "μπλε" και το μέλλον του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Γουέστ Χαμ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι, έτσι ώστε να κάνει δικό της τον έμπειρο μέσο και να του δώσει ξανά φανέλα βασικού.

Κόλπο γκρόσο με Φάμπρεγας η Γουέστ Χαμ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει αγωνιστεί βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα μόνο στην εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Άρσεναλ (3-0). Συμμετείχε για 55 λεπτά, δίχως όμως να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κόντε.

Οι "μπλε" θέλουν να απαλλαγούν απ' το συμβόλαιο του Φάμπρεγας, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα, επιθυμούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή της επιλογής του Αντόνιο Κόντε. Σύμφωνα, πάντα, με το εν λόγω δημοσίευμα ο 47χρονος τεχνικός στρέφει το βλέμμα του στους Καλιντού Κουλιμπαλί και Ράτζα Ναϊνγκολάν, οι οποίοι αγωνίζονται σε Νάπολι και Ρόμα αντίστοιχα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ