ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουντέζε: "Χρειαζόμαστε τον Εμενίκε στην εθνική"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας, ο Ιφεάνι Ουντέζε υποστήριξε πως η εμπειρία του Εμάνουελ Εμενίκε είναι απαραίτητη στους "σούπερ αετούς" ενόψει του Μουντιάλ 2018.

Ο Ιφεάνι Ουντέζε, με πέρασμα από τη χώρα μας φορώντας τις φανέλες της Καβάλας, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα " Completesportsnigeria.com" και με αφορμή την πρόκριση της Νιγηρίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο βετεράνος αριστερός μπακ ρωτήθηκε για τον Έλντερσον και την γκρίνια που υπάρχει για τις εμφανίσεις του, τονίζοντας πως "δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον για να μπει άμεσα στην ομάδα, αφού δεν υπάρχουν και τόσες επιλογές.

Πιστεύω πάντως ότι ο προπονητής θα πρέπει να κοιτάξει στο πρωτάθλημα της χώρας και να καλέσει τον πιο φορμαρισμένο αριστερό μπακ για τα φιλικά πριν το Μουντιάλ. Παρά την κριτική που του ασκείται, η εμπειρία του Έλντερσον είναι ζωτικής σημασίας.

Είναι σημαντικός για την ομάδα, ωστόσο χρειάζεται ένας ακόμη ποιοτικός παίκτης στη συγκεκριμένη θέση. Κατ' εμέ, αξίζει να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν παίκτη από το πρωτάθλημα της χώρας".

Για τον Ουντέζε, προσοχή πρέπει να δοθεί και στην θέση του επιθετικού. Υποστήριξε λοιπόν ότι Ομπαφέμι Μάρτινς (Σανγκάη Σεχούα) και Εμάνουελ Εμενίκε (Ολυμπιακός) θα πρέπει να πλαισιώσουν τον Όντιον Ιγκάλο.

"Η ομάδα είναι δυνατή αλλά δεν θα με ενοχλούσε η επιστροφή των Μάρτινς και Εμενίκε, για να πλαισιώσουν τον Ιγκάλο που αναμφίβολα είναι ο καλύτερος επιθετικός μας αυτή την εποχή.

Έχουμε ανάγκη την εμπειρία των Μάρτινς και Εμενίκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα πρέπει να έχουμε ένα μείγμα νεαρών και έμπειρων στην ομάδα", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ