ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε Μπεντέκ, ούτε Μπεντέκε, ούτε Μπεντεκέ η Λίβερπουλ

Ούτε Μπεντέκ, ούτε Μπεντέκε, ούτε Μπεντεκέ η Λίβερπουλ
© EMPICS SPORT

Ο μεγάλος στόχος της Λίβερπουλ για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Κριστιάν Μπεντεκέ, αλλά αρνείται να δώσει στην Άστον Βίλα τα 45.500.000 ευρώ της ρήτρας του (videos)

Η Λίβερπουλ θέλει να αποκτήσει έναν σπουδαίο στράικερ αυτό το καλοκαίρι και πρώτος στόχος του Μπρένταν Ρότζερς είναι ο Κριστιάν Μπεντεκέ της Άστον Βίλα.

Ο διεθνής Βέλγος έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του 45.500.000 ευρώ και οι "χωριάτες" ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα χρήματα.

Οι "κόκκινοι" αρνούνται να δώσουν αυτό το ποσό, τουλάχιστον αυτό λένε και εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Μία φθηνή λύση είναι ο Φερνάντο Γιορέντε, ενώ η περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι απαγορευτική, καθώς χρειάζονται περισσότερα χρήματα από αυτά της ρήτρας του Μπεντεκέ.

Μπεντέκ, Μπεντέκε ή Μπεντεκέ;

Η απάντηση έχει έχει δοθεί ήδη παραπάνω. Μπεντέκε τον προφέρουν οι Άγγλοι, οι οποίοι είναι γνωστοί "εκτελεστές" ονομάτων, καθώς λένε... Άρσεν Βένγκερ, Ντρόγκμπα και Ανέλκα!

Ο άνθρωπος είναι Βέλγος από το Ζαΐρ ή όπως ονομάζεται πλέον... Κονγκό. Η γλώσσα του είναι τα γαλλικά, άρα λοιπόν θα είναι είτε Μπεντέκ, είτε Μπεντεκέ. Δεν πρόκειται να βρείτε το όνομά του γραμμένο Βenteké, με τόνο δηλαδή στο e, αλλά έτσι έτσι το σωστό και έτσι προφέρεται. Μπεντεκέ λοιπόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ