ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούγκο Λορίς, τον Ζιρού θα τον παρατηρείς!

Ούγκο Λορίς, τον Ζιρού θα τον παρατηρείς!

Ο Ολιβιέ Ζιρού προέβλεψε σωστά την εκτέλεση πέναλτι του Νταβίντ Σίλβα, έκανε χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλο στον τερματοφύλακά του, Ούγκο Λορίς, αλλά εκείνος τον αγνόησε και έπεσε αντίθετα (VIDEO).

Η Ισπανία νίκησε σε φιλική αναμέτρηση με 2-0 την Γαλλία στο Παρίσι χάρη σε τέρματα του Νταβίντ Σίλβα και του Ζεράρ Ντεουλοφέου. Το πρώτο τέρμα της "furja roja" επιτεύχθηκε με εκτέλεση πέναλτι του από τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο πάντως θα μπορούσε να έχει αποκρούσει ο Ούγκο Λορίς.

Με ποιο τρόπο; Αρκεί να... έβλεπε το δάχτυλο του δεξιού χεριού του συμπαίκτη του, Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος στεκόταν ακριβώς πίσω από τον Σίλβα και έδειχνε στον τερματοφύλακά του σε ποια γωνία να πέσει. Ο στράικερ της Άρσεναλ έδειχνε στον πορτιέρε της Τότεναμ να πέσει αριστερά, εκεί δηλαδή που έστειλε την μπάλα ο Σίλβα.

Μάταια όμως. Ο Λορίς επέλεξε να πέσει από την αντίθετη πλευρά, δεν δικαιώθηκε, η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του και η Ισπανία άνοιξε το σκορ στο 68', για να έρθει εννέα λεπτά μετά ο Ντεουλοφέου να διπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα του.

Άλλη φορά, καλό θα είναι να τον ακούει τον Ζιρού ο Λορίς, ο οποίος φαίνεται πως είχε... διαβάσει καλά την εκτέλεση του αντιπάλου του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ