ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν οι Τούντορ κλαίνε...

Όταν οι Τούντορ κλαίνε...

Πώς ο 20χρονος μπακ της Χάιντουκ Φραν Τούντορ, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, θύμισε μπροστά στις κάμερες, τον τρίτο ξάδερφό του, τέως ΄προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ (VIDEO+PHOTOS).

Ένα 20χρονος πιτσιρικάς έγινε το πρόσωπο της ημέρας χθες στην Κροατία, αφού ένα δικό του γκολ έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της χώρας. Ο λόγος για τον Φραν Τούντορ που με το τέρμα που σημείωσε στο 4ο λεπτό του ντέρμπι Χάιντουκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποχρέωσε την μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας σε ήττα.

Πλέον, η διαφορά της Ντιναμό από τη Ριέκα είναι στους δύο βαθμούς και η τελική ευθεία του πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστική.Για όσους δεν το γνωρίζουν ή το ξέχασαν, ο 20χρονος δεξιός μπακ χαφ Φραν Τούντορ, έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό (με "γέφυρα" από τον Ντάνιελ Πράνιτς), ωστόσο, δεν μπόρεσε να πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα των "πρασίνων" και να παραμείνει.

Όταν οι Τούντορ κλαίνε...

Επιπλέον, έχει συγγένεια και με τον τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ. Όπως είχε ο ίδιος αποκαλύψει σε μία συνέντευξη στην Κροατία "οι παππούδες μας ειναι πρώτα ξαδέρφια"που σημαίνει πώς οι δυο τους είναι τρίτα.

Φαίνεται, όμως, ότι έχουν κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, καθώς ο πιτσιρικάς... θύμισε τον ξάδερφό του όταν, αμέσως μετά το παιχνίδι, πήγε να κάνει δηλώσεις μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα. Ο Φραν Τούντορ έβαλε τα κλάματα και έπιασε το κεφάλι του για να μην τον δουν.

Ακριβώς την ίδια αντίδραση είχε και ο Ίγκορ Τούντορ πριν δύο χρόνια στη συνέντευξή Τύπου, στην οποία είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του με την Χάιντουκ. Ή κοινή αντίδραση των δύο Τούντορ σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας.

Όταν οι Τούντορ κλαίνε...

Δείτε το γκολ του Φραν Τούντορ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ