ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Ιμπραχίμοβιτς τους πέρασε όλους και σκόραρε!

Πέρασαν 12 ακριβώς χρόνια από το α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο σόλο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε ματς του Άγιαξ με την Μπρέντα όπου πανηγύρισε ένα από τα διασημότερα γκολ στην καριέρα του. Απολαύστε το (VIDEO).

Στα 34 του χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ και δεν σταματάει να φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα (μετράει ήδη 4 γκολ στα 3 πρώτα επίσημα παιχνίδια του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όμως μην πιστέψει κανείς ότι αυτά δεν τα έκανε και στα... νιάτα του.

Τρανή απόδειξη η γκολάρα του με τη φανέλα του Άγιαξ απέναντι στη Μπρέντα πριν από ακριβώς 12 χρόνια (22/08/2004), όταν ο Σουηδός επιθετικός είχε "ξαπλώσει" όλη σχεδόν την άμυνα των φιλοξενουμένων με διαδοχικές ντρίμπλες πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και απογειώσει την "Amsterdam Arena".

Εκείνο το γκολ θεωρείται από πολλούς, ακόμα και σήμερα. ως το ωραιότερο που έχει πετύχει στην καριέρα του, με τον "Ίμπρα" να αγωνίζεται για μία τετραετία (2001-05) στον ολλανδικό σύλλογο και να αποχωρεί με απολογισμό 48 γκολ σε 110 αγώνες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ