ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν η Ρεάλ έχασε τον Κοουτίνιο για τον Αλίπιο του Απόλλωνα Σμύρνης

Όταν η Ρεάλ έχασε τον Κοουτίνιο για τον Αλίπιο του Απόλλωνα Σμύρνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο είναι στο επίκεντρο λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα και στη Marca θυμήθηκαν πως είχε χάσει η Ρεάλ το 2008 τον πιτσιρικά τότε άσο της Λίβερπουλ.

Τις τελευταίες μέρες στην Ισπανία η μεταγραφή του Φελίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα είναι στο επίκεντρο και δίνει αφορμές για κάθε λογής θέματα.

Όπως για παράδειγμα το πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τον παίκτη το 2008 αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που εν συνεχεία έπαιξε και στην Ελλάδα με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Marca χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η Ρεάλ θα μπορούσε να πάρει τον Βραζιλιάνο σταρ πριν αυτός ενηλικιωθεί. Γιατί γιατί το καλοκαίρι του 2008, η Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε να μην δώσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που αξίωνε η τότε ομάδα του Βάσκο ντα Γκάμα για τον 16χρονο Κουτίνιο και να προσφέρει το ίδιο ποσό για τον συμπατριώτη του Αλίπιο.

Βέβαια από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα. Ο Κοουτίνιο πήγε σε Ίντερ, Εσπανιόλ και εν συνεχεία στην Λίβερπουλ που τον κοστολογεί κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ.

Ενώ ο Αλίπιο αφού έπαιξε στην Ρεάλ Β, εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Ρίο Άβε, Μπενφίκα, δόθηκε δανεικός στο Μεξικό και στα Εμιράτα και κατέληξε και στον Απόλλωνα Σμύρνης τη σεζόν 2014-15 όπου αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια πριν φύγει γιατί δεν έπεισε. Σήμερα αγωνίζεται στην Βίλα Νόβα στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ