ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!

Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!

Ο Μέσι κατά καιρούς έχει βιώσει την στιγμή κάποιος θαυμαστής του να σπάει τον κλοιό της ασφάλειας, να μπαίνει στο γήπεδο και να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. Το Sport24.gr γυρίζει την κλεψύδρα ανάποδα και θυμίζει (VIDEOS, PHOTOS).

Πρόκειται για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και είναι πολλοί αυτοί που έχουν όνειρο ζωής να τον πλησιάσουν έστω για μια στιγμή, να τον αγγίξουν, να τον αγκαλιάσουν, να τον προσκυνήσουν, να του εκφράσουν την λατρεία και την αγάπη τους. Μπορεί να φαντάζει (και ίσως να είναι) υπερβολικό, όμως για ορισμένους είναι ο επίγειος Θεός τους.

Χθες βράδυ (31/10) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Λιονέλ Μέσι ήταν λογικό να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δεν έρχεται δα κάθε μέρα στην χώρα μας και στα γήπεδά μας ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Ο άσος της Μπαρτσελόνα, βίωσε αυτό που για τον ίδιο δεν είναι πρωτόγνωρο, δηλαδή να γίνει... ντου για την αφεντιά του.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό, ένας μικρός φίλος των "ερυθρολεύκων" που είχε πηδήξει νωρίτερα από την κερκίδα, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Μέσι, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγε να εκτελέσει κόρνερ.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÌÅÓÉ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσης, είχαμε ακόμα ένα συμβάν λατρείας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Στο 84ο λεπτό, ο ένας φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος του μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στον Μέσι, ο οποίος πολλάκις στο παρελθόν έχει δει να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά για τον ίδιο. Άλλος ήθελε φωτογραφία, άλλος μια αγκαλιά, άλλος να φιλήσει τα παπούτσια, άλλος ένα αυτόγραφο, ο καθένας με το δικό του όνειρο και στόχο ζωής. Το Sport24.gr κάνει φλας μπακ και θυμίζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ

Τον Ιανουάριο του 2016, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 τη Μάλαγα στο "Ροσαλέδα". Μετά το φινάλε του αγώνα, ένας μικρός οπαδός της Μάλαγα προσέγγισε τον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός σταρ του χάρισε τη φανέλα του. Ο πιτσιρικάς κατευθύνθηκε προς τον Μέσι αγκαλιάζοντας τον και ζητώντας τη φανέλα του. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ. του έκανε το χατίρι, παρά τις πιέσεις των ανθρώπων της ασφάλειας.

"ΝΤΟΥ" ΚΑΙ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Το παιχνίδι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας με την Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν ένας θαυμαστής του Μέσι κατάφερε να ξεφύγει από την προσοχή των ανδρών ασφαλείας και να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως κατευθύνθηκε στον Αργεντινό, ο Αργεντινός άσος τον αγκάλιασε, μίλησε λίγο μαζί του και πριν ο εισβολέας απομακρυνθεί από τους άνδρες ασφαλείας, πρόλαβε να φιλήσει το πόδι του ινδάλματός του.

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ

Τον Ιούνιο του 2016 για το Copa America, η Αργεντινή νίκησε 4-0 τις ΗΠΑ σε ένα ματς που ο Μέσι ξεπέρασε στα γκολ τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ομως την παράσταση έκλεψε ένας φίλαθλος της Αργεντινής, καθώς εισέβαλε στο γήπεδο για να προσκυνήσει τον αγαπημένο του παίκτη. Η αλήθεια είναι πως αρχικά ο Μέσι αιφνιδιάστηκε, αλλά στη συνέχεια χαμογέλασε και ευχαρίστησε τον "εισβολέα".

"ΑΤΣΑΛΗ" ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΑΡΑΧΟΣ Ο ΜΕΣΙ

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Αργεντινή έπαιζε με την Ουρουγουάη στην επιστροφή του Μέσι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τη δήλωση αποχώρησης του από αυτή, ύστερα από το χαμένο τελικό απέναντι στη Χιλή για το Copa America Centenario. Ένας οπαδός παρέκαμψε τους άνδρες ασφαλείας στο "Εstadio Malvinas Argentinas" της Μεντόσα και έτρεξε προς τον Λιονέλ Μέσι. Αν και "προσγειώθηκε" λίγο άκομψα, ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα - συνηθισμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του - έμεινε ατάραχος.

Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!
Όταν γίνονται... ντου για τον Μέσι!

"ΝΤΟΥ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Τον Αύγουστου του 2012, ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα της Γερμανίας με την Αργεντινή και έδωσε το χέρι του στον Μέσι, με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τον κόσμο. Στην συνέχεια απομακρύνθηκε, αλλά ο ίδιος είχε πετύχει τον σκοπό του.

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ

Εξάλλου, τον Οκτώβριο του 2014 ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την υπογραφή του στο φιλικό 7-0 της Αργεντινής στο Χονγκ Κονγκ, καθώς πέτυχε δυο γκολ, ενώ μπήκε αλλαγή στο 60’ και έτσι ένας φίλαθλος αποφάσισε να πάρει και αυτόγραφο από διεθνή άσο. Ο συγκεκριμένος οπαδός μπήκε σαν εισβολές στον αγωνιστικό χώρο και παρότι τον εμπόδισαν οι αστυνομικές δυνάμεις, κατάφερε να πάρει αυτόγραφο.

*Δεν είναι τα μοναδικά περιστατικά με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό και τους πολυάριθμους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο. Κατά καιρούς, έχουν γίνει και άλλα... ντου για τον ίδιο και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν και άλλα στο μέλλον...

Δείτε ένα βίντεο με ποτ πουρί εισβολών:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ