ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οσβάλντο: "Όνειρο της ζωής μου η Μπόκα"

Οσβάλντο: "Όνειρο της ζωής μου η Μπόκα"

Ο Πάμπλο Οσβάλντο έφτασε στο Μπουένος Άιρες για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπόκα Τζούνιορς και έτυχε θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο από οπαδούς του συλλόγου.

Η αναμονή για τη διοίκηση και τους φίλους της Μπόκα Τζούνιορς έλαβε τέλος. Ο Πάμπλο Οσβάλντο έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες όπου τον περίμεναν αρκετοί οπαδοί των "χενεΐσες" και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη χώρα του τάνγκο, θα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπόκα μέχρι το βράδυ.

"Δεν θέλω να πω ακόμα τίποτα επειδή δεν έχω υπογράψει. Δεν νομίζω όμως ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είμαι αρκετά νευρικός, ελπίζω να ηρεμήσω όταν θα μπω στο Μπομπονέρα", δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Ιταλός φορ, ο οποίος χαρακτήρισε τη συμφωνία του με τη Μπόκα ως το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του.

Οσβάλντο: "Όνειρο της ζωής μου η Μπόκα"

Ο άλλοτε άσος των Ρόμα, Γιουβέντους και Ίντερ δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για τον κόσμο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο να τον καλωσορίσει (υπέγραψε φανέλες και αυτόγραφα) και υποσχέθηκε πολλές νίκες με τη νέα του ομάδα.

"Ξέρω τι σημαίνει Μπόκα και είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι εδώ για να δώσω μία χείρα βοηθείας στην ομάδα παίζοντας με ταπεινότητα.

Εδώ και 20 ημέρες προπονούμαι μόνος μου, για μένα που υποστήριζα τη Μπόκα από μικρό παιδί είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Σημειώνεται πως η Μπόκα Τζούνιορς ήρθε σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον, η οποία διατηρεί τα δικαίωμα του παίκτη, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ