ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργασμός (ατάκας) για τον Μέσι

Οργασμός (ατάκας) για τον Μέσι

Από τον οργασμό του Λουίς Φίγκο, μέχρι το "what the fuck" του Χενκ Τεν Κάτε. Διαβάστε τις καλύτερες ατάκες για τον Λιονέλ Μέσι (video)

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος και ίσως απόψε στην Κύπρο να ξεπεράσει τον Ραούλ και να γίνει πρώτος σκόρερ και στην ιστορία του Champions League.

Αυτή λοιπόν ίσως είναι η πιο ιστορική εβδομάδα της καριέρας του, έτσι το Sport24.gr συγκέντρωσε τις καλύτερες ατάκες που έχουν πει άνθρωποι του ποδοσφαίρου για αυτόν...

Λουίς Φίγκο: "Για μένα, να παρακολουθώ τον Μέσι είναι απόλαυση. Είναι όπως όταν έχεις οργασμό. Μία τρομερή απόλαυση".

Ράντομιρ Ράντιτς: "Ο Μέσι είναι ο Μότσαρτ του ποδοσφαίρου".

Χαβιέρ Μαστεράνο: "Αν και δεν είναι ανθρώπινο ων, είναι καλό που ο Μέσι ακόμη νομίζει πως είναι".

Τσάβι: "Είναι ξεκάθαρο πως ο Μέσι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. Αυτοί που δεν το βλέπουν αυτό είναι τυφλοί".

Αρντά Τουράν: "Μέσι ή Ρονάλντο καλύτερος στον κόσμο; Θα έλεγα Ρονάλντο. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη".

Ντιέγκο Σιμεόνε: "Ο Μαραντόνα μας έχει γεμίσει συναισθήματα, αλλά χωρίς αμφιβολία ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα".

Αρσέν Βενγκέρ: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών".

Ντιέγκο Μαραντόνα: "Είδα τον παίκτη που θα κληρονομήσει την θέση μου στην εθνική Αργεντινής. Λέγεται Λιονέλ Μέσι. Είναι μία ιδιοφυΐα".

Πελέ: "Μου αρέσει πολύ ο Μέσι, είναι σπουδαίος παίκτης. Τεχνικά, είμαστε ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο".

Οργασμός (ατάκας) για τον Μέσι

Αντριάνο Γκαλιάνι: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Και σας το λέει κάποιος που έχει δει και τον Πελέ και τον Μαραντόνα να παίζουν".

Κόμπι Μπράιαντ: "Φοράω το 10 στην εθνική των ΗΠΑ τιμώντας τον καλύτερο αθλητή όλων των εποχών. Τον Μέσι".

Χρίστο Στόιτσκοφ: "Κάποτε είπαν πως μπορούν να με σταματήσουν μόνο με πιστόλι. Σήμερα χρειάζεσαι πολυβόλο για να σταματήσεις τον Μέσι".

Φελίπε Σκολάρι: "Το μόνο κακό στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Μέσι. Αν δεν υπήρχε θα έβγαινε κορυφαίος του κόσμου για 5 σερί χρόνια".

Φραντς Μπέκενμπαουερ: "Ο Μέσι είναι ιδιοφυΐα. Έχει τα πάντα. Όταν τον παρακολουθώ, βλέπω έναν παίκτη με τρομερές ικανότητες, πολύ έξυπνο και με το αριστερό πόδι του Μαραντόνα".

Ρομάριο: "Ο Νιούτον και ο Άινσταϊν είχαν αυτισμό. Ελπίζω, όπως αυτοί, ο Μέσι κάθε μέρα να ξεπερνά τον εαυτό του και να συνεχίσει να μας προσφέρει το εξαιρετικό είδος ποδοσφαίρου του".

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: "Ο Μέσι χρησιμοποιεί μόνο το αριστερό του πόδι και είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Φανταστείτε τι θα γίνει αν αρχίσει να χρησιμοποιεί και το δεξί. Θα έχουμε πρόβλημα".

Κάρλος Μπιλάρδο: "Καταργεί τους κανόνες της ανατομίας ο Μέσι. Πρέπει να έχει ένα επιπλέον κόκκαλο στον αστράγαλο".

Ρέι Χάντσον (λόγια του σε μετάδοση): "Μου λένε πως οι άνθρωποι είναι όλοι ίσοι στα μάτια του Θεού, αυτός ο παίκτες σε κάνει σοβαρά να ξανασκέφτεσαι αυτά τα λόγια".

Πεπ Γκουαρντιόλα: "Μην γράφετε για αυτόν. Μη προσπαθείτε να τον περιγράψετε. Απλά παρακολουθήστε τον".

Οργασμός (ατάκας) για τον Μέσι

Ζινεντίν Ζιντάν: "Πάντα πηγαίνει μπροστά. Δεν δίνει ποτέ την μπάλα πίσω ή στα πλάγια. Έχει μόνο μία ιδέα... να πάει προς το τέρμα. Αν είσαι φίλαθλος του ποδοσφαίρου λοιπόν, απλά απόλαυσε το σόου".

Τιάγκο Αλκάνταρα: "Του δίναμε την μπάλα, κάναμε πίσω και κοιτούσαμε. Συχνά πολλοί λένε πως είδαν τους Πελέ και Μαραντόνα να παίζουν. Στο μέλλον θα λέω πως έχω δει τον Μέσι να παίζει".

Τζέρι Άρμστρονγκ: "Έχω παίξει αντίπαλος με Πλατινί, Μαραντόνα, Κρόιφ και συμπαίκτης με Τζορτζ Μπεστ, αλλά κανείς τους δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Μέσι. Πριν δύο χρόνια είπα πως ο καλύτερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει είναι ο Μαραντόνα. Τώρα λέω πως δεν έχω δει ποτέ κανέναν τόσο καλό όσο ο Μέσι. Είναι μία κατηγορία μόνος του".

Φρανκ Ράικαρντ (προπονητής του, αμέσως μετά το ντεμπούτο του): "Δεν τον έβαλα ως επιβράβευση για την δουλειά του στην προπόνηση. Αλλά για την ποιότητά του και επειδή είδα κουρασμένο τον Ντέκο".

Χενκ Τεν Κάτε (βοηθός του Ράικαρντ, μετά το 1ο ματς του Μέσι με την 1η ομάδα / φιλικό με Πόρτο): "Ήταν λες και έπαιζε μαζί μας μια ζωή, πολύ φυσική η κίνησή του. Την πρώτη φορά που πήρε την μπάλα δημιούργησε ευκαιρία. Όταν κάποιος 15-16 ετών κάνει όλα αυτά στο 1ο του ματς, κόντρα στην Πόρτο, σε γεμάτο γήπεδο, τότε είναι ιδιαίτερος. "What the fuck? Το είδες αυτό", λέγαμε με τον Ράικαρντ ενώ κοιταζόμασταν έκπληκτοι".

BONUS

Αντόνιο Λόμπο Αντούνες (Πορτογάλος συγγραφέας): "Υπάρχουν τρία ή τέσσερα σημαντικά πράγματα στην ζωή... βιβλία, φίλοι, γυναίκες και Μέσι".

Μπαρ Ρεφαέλι (μοντέλο): "Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Μέσι έχει συγγένεια με τον Κλαρκ Κεντ".

Μητέρα Μέσι (!): "Παίζαμε χαρτιά στο σπίτι, αλλά κανείς δεν ήθελε να παίζει μαζί του, καθώς ξέραμε πως αργά ή γρήγορα θα κλέψει. Ήταν κακομαθημένος και ήταν σαν πρίγκηπας μεταξύ των φίλων του. Τον αγαπούσαν, ήταν ηγέτης τους για τον τρόπο που χειριζόταν την μπάλα".

Κάρμεν Θάρα (κόρη του Τέλμο Θάρα, του οποίου το ρεκόρ έσπασε ο Μέσι στην Ισπανία): "Σίγουρα ο πατέρας μου θα ήταν ικανοποιημένος με τον Μέσι να του σπάει το ρεκόρ. Διότι φαίνεται πολύ ευγενικός εντός και εκτός γηπέδου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ