ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί της Λέγκια χτύπησαν τον Μάλαρτζ και άλλους παίκτες της ομάδας

Dortmund fans light flares during the Champions League Group F soccer match between Legia Warsaw and Borussia Dortmund at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Dortmund fans light flares during the Champions League Group F soccer match between Legia Warsaw and Borussia Dortmund at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Wednesday, Sept. 14, 2016. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια έδειξαν και πάλι το σκληρό τους πρόσωπο, αφού δεν δίστασαν να χτυπήσουν παίκτες της ομάδας τους, επειδή έχασαν δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Για μια ακόμη φορά, οι οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο. Δεν είναι και παιδιά για... κατηχητικό, είναι γνωστοί άλλωστε για κατά καιρούς άσχημα σκηνικά με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Η κακή πορεία της πρωταθλήτριας Πολωνίας, προκάλεσε την αντίδραση τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν παίκτες της ομάδας τους, επειδή εκείνοι ηττήθηκαν για δεύτερο σερί ματς, αυτή την φορά με το βαρύ 3-0 από την Λεχ Πόζναν εκτός έδρας.

Η Λέγκια είναι στο -6 από την κορυφή και οι οργανωμένοι θεώρησαν σωστό ότι για να τους... συνετίσουν και να τους βάλουν στο σωστό δρόμο, έπρεπε να τους βαρέσουν. Με αυτό τον τρόπο, πιστεύουν ότι θα παίξουν καλύτερα και θα αρχίσουν να νικούν.

Επιστρέφοντας στο γήπεδο τους, αφού εκεί οι παίκτες είχαν αφήσει τα αμάξια τους, περίμεναν περίπου 70 εξαγριωμένοι οπαδοί και τους χτύπησαν. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και το πλήρωσαν κάποιοι παίκτες, ενώ υπήρξαν και πληροφορίες για ξυλοδαρμό σε μέλη του προπονητικού τιμ, αλλά διαψεύστηκαν από τον Κροάτη προπονητή, Ρομέο Γιόζακ.

Στην Πολωνία τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Αρκάντιους Μάλαρτζ. ο Μίχαλ Κούχαρτσικ, ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι κι ο βοηθός προπονητή της Λέγκια, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, χτυπήθηκαν από τους οπαδούς και οι υπόλοιποι γλίτωσαν με... λιγότερο ξύλο.

Η διοίκηση της Λέγκια πήρε θέση και καταδίκασε την επίθεση, είπε ότι παρακολουθεί με προσοχή τα γεγονότα και έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου, αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα...

AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ