ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όνειρο ο Γκουαρδιόλα για το Κατάρ

Όνειρο ο Γκουαρδιόλα για το Κατάρ

Σύμφωνα με την "Bild", στο Κατάρ ορέγονται τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ώστε να καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι και στο Κατάρ ονειρεύονται να τον δουν στην εθνική τους ομάδα, βάζοντας τα μεγάλα... μέσα, που δεν είναι άλλα από τα εκατομμύρια.

Ο Καταλανός κόουτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αλ-Αχλί και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της χώρας και γι' αυτό θα ήθελαν πολύ να συνεργαστούν μαζί του, με το δέλεαρ του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στην χώρα.

Σύμφωνα με την "Bild", η προσφορά είναι ιλιγγιώδης για τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος το 2011 και το 2012 είχε απορρίψει σχετικές προτάσεις, προτού αναλάβει τους Βαυαρούς.

Ο Γκουαρδιόλα θα αποτελέσει πρεσβευτή του Κατάρ για το Μουντιάλ σε επτά χρόνια, ενώ έχει πει πως "οι άνθρωποι στο Κατάρ πρέπει να βοηθήσουν την χώρα, ώστε να γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο όσο το δυνατόν καλύτερο. Όλος ο κόσμος θα το παρακολουθεί και ελπίζω όλοι να συμβάλουν, ώστε να φανεί προς τα έξω ότι το Κατάρ είναι ικανό να διοργανώσει μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ