ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ονειρεύεται τη Μαδρίτη ο Κουρτουά

Ονειρεύεται τη Μαδρίτη ο Κουρτουά
© CAMERASPORT VIA GETTY IMAGES

Ο Τιμπό Κουρτουά αποκάλυψε πως η Ρεάλ του είχε στείλει fax όταν είχε τραυματιστεί και δεν έκρυψε πως θέλει πολύ να επιστρέψει στη Μαδρίτη

Σε συνέντευξή του σε εφημερίδα με έδρα τη Μαδρίτη, ο Τιμπό Κουρτουά αποκάλυψε πως η Ρεάλ του είχε στείλει fax με ευχές για ταχεία ανάρρωση όταν είχε τραυματιστεί στο γόνατο και δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πόλη.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία όμορφη κίνηση όταν είχα τραυματιστεί στο γόνατο πέρσι, μου έστειλαν ένα fax με ευχές για ταχεία ανάρρωση", τόνισε ο 24άχρονος Βέλγος τερματοφύλακας στη "Marca".

Έχει παίξει στην Ατλέτικο για 3 χρόνια, με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, αφού αυτή τον απέκτησε από την Γκενκ, με την οποία 19 του χρόνια κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα. Στους "μπλε" υπήρχε ο Πετρ Τσεχ και η Ατλέτικο τον υποδέχτηκε, σε αυτήν έγινε ένας από τους καλύτερους πορτιέρε του πλανήτη και το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα και έπαιξε στον τελικό του Champions League.

"Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι για 3 ακόμη χρόνια. Το 2018, όταν θα μπω στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, θα συζητήσουμε και θα αξιολογήσουμε αν είναι καλύτερο για μένα να ανανεώσω ή να φύγω", τόνισε ο Κουρτουά.

"Όταν έφυγα από την Ισπανία, ήξερα πως μία μέρα θα επιστρέψω", ανέφερε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν του λείπει η Ατλέτικο, πρόσθεσε: "Ναι, αλλά όχι μόνο ο σύλλογος, η Μαδρίτη γενικά, αλλά και η χώρα. Από το πρώτο λεπτό ένιωσα πως αγαπώ την Ισπανία, με τους ανθρώπους της και τον τρόπο ζωής. Εξακολουθώ να τρώω αργά, να κάνω siesta και να βλέπω ισπανική τηλεόραση. Νιώθω μισός Ισπανός".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ