ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ονειρεύεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Να διασχίσει (ξανά) τον Ατλαντικό, προκειμένου να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό κλαμπ επιδιώκει ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Τσίβας, Άλαν Πουλίδο, κάνοντας το ποδοσφαιρικό του όνειρο πραγματικότητα.

I have a dream... Την δεύτερή του απόπειρα να περάσει τα σύνορα του Μεξικού και να αγωνιστεί σε σύλλογο της Ευρώπης επιθυμεί να κάνει ο Άλαν Πουλίδο, βάζοντας "στοπ" στα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει στη Μοντερέι.

«Ακόμη έχω συμβόλαιο με την Τσίβας και το όνειρό μου είναι να πάω στην Ευρώπη ξανά. Ναι, ήξερα ότι υπήρχαν κάποιες πιθανότητες (σ.σ.: για την Μοντερέι), αλλά συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Δεν επρόκειτο να πάρω κάποια απόφαση από τη στιγμή που ο μάνατζερ μου κι οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θα μου έλεγαν το οτιδήποτε. Σήμερα ανήκω στην Τσίβας και υπερασπίζομαι τα χρώματά τους», υποστήριξε ο 27χρονος λάτιν φορ.

Να σημειωθεί ότι ο Μεξικανός επιθετικός πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο για λογαριασμό του Λεβαδειακού (2014-2015), ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφική "προαγωγή" στον Ολυμπιακό -σε ένα πολύκροτο σίριαλ, που θύμισε μεξικάνικη... σαπουνόπερα - ωστόσο απέτυχε να βρει την... Ιθάκη του στο πειραϊκό λιμάνι, με συνέπεια μόλις έναν χρόνο αργότερα, να πάρει το δρόμο του γυρισμού στα πάτρια εδάφη, για χάρη της Τσίβας Γουαδαλαχάρα.

Την σεζόν που μας πέρασε, το "κανόνι" της Τσίβας σημείωσε 6 τέρματα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ σε σύνολο 25 εμφανίσεων με τους "ερυθρόλευκους" της Γουαδαλαχάρα.

Photo Credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ