ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ονειρεύεται επιστροφή στην εθνική Βραζιλίας ο Όσκαρ

Ονειρεύεται επιστροφή στην εθνική Βραζιλίας ο Όσκαρ

Ο Οσκαρ εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα της Σανγκάη θέλει επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και να λάβει μέρος στο Μουντιάλ.

Οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Κίνας είναι πολύ καλές και ελπίζει να κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ο λόγος για τον Όσκαρ, ο οποίος εντυπωσιάζει στην Ασία και στόχος του είναι να δώσει το παρών το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήρε μετεγγραφή τον Δεκέμβριο του 2016 από την Τσέλσι στην κινεζική ομάδα, έναντι του ποσού των 62.000.000 ευρώ και τόνισε χαρακτηριστικά για το μεγάλο του όνειρο με τη σελεσάο:

"Δεν έχω αγωνιστεί από τον Οκτώβριο του 2016 στην εθνική και ελπίζω πως οι φετινές εμφανίσεις μου, θα μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω και να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ο προπονητής του στη Σανγκάη και άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, τόνισε πως αν ο ίδιος ήταν ομοσπονδιακός εκλέκτορας στην εθνική Βραζιλίας, σίγουρα θα βρισκόταν στις επιλογές του για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Με την Τσέλσι ο Οσκάρ είχε πετύχει 38 γκολ σε 203 ματς, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα League Cup και ένα Europa League. Είχε αποκτηθεί από την Ιντερνασιονάλ το 2012 με περίπου 25.000.000 ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ