ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για ρεκόρ εισπράξεων το Ίντερ - Γιουβέντους

Ολοταχώς για ρεκόρ εισπράξεων το Ίντερ - Γιουβέντους
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το Ίντερ-Γιουβέντους αναμένεται να κάνει ρεκόρ εσόδων, με 10.000 οπαδούς των "Μπιανκονέρι" να αναμένονται στις εξέδρες του "Τζουζέπε Μεάτσα".

Το Σάββατο (28/04) η Γιουβέντους δίνει κρίσιμο αγώνα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Ίντερ για την 35η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Σε αυτό το "Derby d'Italia" και οι δύο ομάδες "καίγονται" για βαθμούς.

Οι μεν "νερατζούρι" βρίσκονται στο -1 από τη θέση που οδηγεί απευθείας στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ οι "Μπιανκονέρι" χρειάζονται το τρίποντο καθώς το 0-1 από τη Νάπολι, μείωσε την μεταξύ απόστασή τους στον 1 βαθμό.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, το ματς στο "Τζουζέπε Μεάτσα", αναμένεται να προσελκύσει περίπου 10.000 οπαδούς της "Γηραιάς Κυρίας", οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εμψυχώσουν την ομάδα τους στο δρόμο για την κατάκτηση του "Σκουντέτο".

Όπως προκύπτει από την "Corriere dello Sport", τα έσοδα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία είναι ήδη sold-out, αναμένεται να φτάσουν το ποσό των 5.000.000€.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ