ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο το "Γουέμπλεϊ" θα ψάλλει τη "Μασσαλιώτιδα"

Όλο το "Γουέμπλεϊ" θα ψάλλει τη "Μασσαλιώτιδα"

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Αγγλίας και Γαλλίας θα διεξαχθεί κανονικά μ' όλους του θεατές στο "Γουέμπλεϊ" να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο της δεύτερης τιμώντας τη μνήμη των νεκρών από το μακελειό στο Παρίσι.

Όλοι οι θεατές που θα προσέλθουν στο "Γουέμπλεϊ", την Τρίτη το βράδυ στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση των εθνικών Αγγλίας και Γαλλίας, θα ψάλλουν τη "Μασσαλιώτιδα" - εθνικό ύμνο της δεύτερης - προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των νεκρών που άφησε η τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα της χώρας, Παρίσι.

"Εάν έχετε εισιτήρια για το ματς, είναι ώρα να μάθετε τη "Μασσαλιώτιδα" και να αποδείξετε τι σημαίνει αληθινά αδερφότητα", αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο παρουσιαστής του αγγλικού τηλεοπτικού δικτύου, ITV, Μαρκ Πόουγκατς.

Εκτός Βάρντι και Κάρικ, μέσα ο Λίνγκαρντ

Δύο απουσίες και μία προσθήκη επιφυλάσσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, για το φιλικό με την "τρικολόρ". Οι Μάικλ Κάρικ και Τζέιμι Βάρντι έχουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα αγωνιστούν στο "Γουέμπλεϊ". Αντίθετα στα "τρία λιοντάρια" κλήθηκε ο 22χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ