ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο και πιο κοντά στη Μίλαν ο Μπονούτσι

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal, during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal, during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η φήμη κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης, πλέον οι διαπραγματεύσεις είναι δεδομένες και δεν αποκλείεται μέχρι και απόψε (Πέμπτη) η Μίλαν να αποκτήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι της Γιουβέντους!

Από το απόγευμα της Τετάρτης κυκλοφόρησε η φήμη πως η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, έπειτα από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

Από το πρωί της Πέμπτης έχει επιβεβαιωθεί πως οι διαπραγματεύσεις είναι δεδομένες και μάλιστα ο 30άχρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους "ροσονέρι" σε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6.000.000 ευρώ, χωρίς να αποκλείεται να φτάσουν και τα 7.000.000 ευρώ.

Ο Μπονούτσι έχει πολύ κακές σχέσεις με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και είναι γνωστό εδώ και καιρό πως θέλει να αποχωρήσει από τους "μπιανκονέρι". Ο σύλλογος ήθελε να τον πουλήσει στην Αγγλία με τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η οικογένεια του διεθνή αμυντικού θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και ο ίδιος θεωρεί πως η Μίλαν είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως Μίλαν και Γιουβέντους είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί ακόμη και απόψε (13/7).

Η Γιουβέντους ζήτησε 40.000.000 ευρώ, η Μίλαν αρχικά έδινε μέχρι 30.000.000 ευρώ, με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "La Stampa" αναφέρει πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά. Σημαντικό αυτό, καθώς η εφημερίδα είναι ιδιοκτησίας της οικογενείας Ανιέλι, η οποία έχει την Γιουβέντους.

Κάποιες πηγές ανέφεραν πως η "Γιούβε" δεν θέλει στα ανταλλάγματα τον Ματία Ντε Σίλιο, αλλά επιθυμεί να τον αποκτήσει αργότερα. Όμως, η "Stampa" αναφέρει πως μάλλον θα είναι στην συμφωνία (πχ... 30.000.000 ευρώ και ο Ντε Σίλιο).

Η Γιουβέντους αρχικά ήθελε ως αντάλλαγμα τον Λεάντρο Ρομανιόλι, αλλά η Μίλαν το απέκλεισε. Θέλει με Μπονούτσι και Ρομανιόλι να "χτίσει" την καλύτερη άμυνα την Ιταλίας, αν όχι του πλανήτη!

Είναι βλέπετε και στο τέρμα ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, δεξιά ο Αντρέα Κόντι (25.000.000€ από Αταλάντα) και αριστερά ο Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (18.000.000€ από Βόλφσμπουργκ).

Έχει αποκτηθεί και ένα ακόμη σπουδαίο στόπερ, ο διεθνής Αργεντινός, Ματέο Μουσάκιο, με 18.000.000 ευρώ απ'τη Βιγιαρεάλ, με τον μάνατζέρ του να τονίζει σήμερα πως ο πελάτης του μπορεί πολύ εύκολα να παίξει και σε τριάδα (με Ρομανιόλι και Μπονούτσι)!

Italy's scorer Leonardo Bonucci is embraced after winning the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. The Netherlands were defeated by Italy with 1-2. (AP Photo/Peter Dejong)
Italy's scorer Leonardo Bonucci is embraced after winning the international friendly soccer match between The Netherlands and Italy at the Amsterdam ArenA stadium, Netherlands, Tuesday, March 28, 2017. The Netherlands were defeated by Italy with 1-2. (AP Photo/Peter Dejong) AP
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ