ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι ανασκοπήσεις των πρωταθλημάτων

Όλες οι ανασκοπήσεις των πρωταθλημάτων

Η 8άρα της Ρεάλ, ο Τέβες που άλωσε το Μιλάνο, ο Λάμπαρντ που σταμάτησε την Τσέλσι και η γκολάρα αλά Κριστιάνο στο Ρότερνταμ. Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου στο Sport24.gr.

Πλούσια δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα όλης της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδώρησε με οκτώ γκολ την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η Γιουβέντους νίκησε τη Μίλαν εκτός έδρας, ο Λάμπαρντ έπαιξε και σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα, την Τσέλσι, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε πέντε τέρματα από τη Λέστερ. Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου και τα γκολ στο Sport24.gr.

Όλα τα videos από την Ευρώπη

Η 8άρα της Ρεάλ, ο Τέβες που άλωσε το Μιλάνο, ο Λάμπαρντ που σταμάτησε την Τσέλσι και η γκολάρα αλά Κριστιάνο στο Ρότερνταμ. Όλα τα videos του Σαββατοκύριακου στο Sport24.gr

Tην πλήγωσε ο Λάμπαρντ

Η Τσέλσι βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη μέσα στο Μάντσεστερ αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ με γκολ στο 85' ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σίτι που έπαιζε με 10 παίκτες (videos)

Άμυνα για γέλια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε μέχρι και με 3-1 στην έδρα της Λέστερ, η οποία πραγματοποιώντας επική αντεπίθεση τη νίκησε με 5-3! Ήττα και για την Τότεναμ στο Λονδίνο.

5άρα η Μπαρτσελόνα

Η κόκκινη κάρτα του Λουκά Βύντρα άφησε με 10 παίκτες την Λεβάντε και η Μπαρτσελόνα νίκησε με 5-0 μέσα στο "Θιουδάδ ντε Βαλένθια". Δείτε όλη την αγωνιστική (videos)

Ακάθεκτη η Ρόμα

Έχοντας ένα εκρηκτικό τέταρτο στην αρχή η Ρόμα νίκησε την Κάλιαρι με 2-0. Ήττες για Λάτσιο και Νάπολι, απώλεια για Ίντερ, "διπλό" η Φιορεντίνα (videos)

Ροντρίγκεθ & Βιεϊρίνια διέλυσαν την Μπάγερ

Με κορυφαίο τον Ρικάρντο Ροντρίγκεθ και τον Βιεϊρίνια να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ η Βόλφσμπουργκ νίκησε με 4-1 την Λεβερκούζεν (videos)

"Πάγωσε" το Παρίσι η Λιόν

Με γκολ του Ουμτιτί στο 84' η Λιόν ισοφάρισε την Παρί Σεν-Ζερμέν και έφυγε με τον βαθμό από το Παρίσι. Κορυφή για Μαρσέιγ, Μπορντό & Σεντ-Ετιέν (videos)

Μόνο η Πόρτο "γκέλαρε"

Η Πόρτο έπαιζε με 10 παίκτες από το 25' και έμεινε στο 0-0 με την Μποαβίστα, ενώ η Μπενφίκα έμεινε μόνη πρώτη και η Σπόρτινγκ έριξε "4άρα" (videos)

Το ντέρμπι ο Άγιαξ, 4άρα η PSV

Ο Άγιαξ νίκησε 1-0 την Φέγενοορντ μέσα στο Ρότερνταμ με γκολ αλά... Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ η Αϊντχόφεν έμεινε ξανά μόνη στην κορυφή με "4αρα" (videos)

Την λύση ο Εμρέ για Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε με 1-0 την Γκαζιάντεπσπορ χάρη σε πέναλτι του Εμρέ Μπελόζογλου και διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Ακχισάρ (videos)

Ήττες για Ομόνοια & Ανόρθωση

Αδυναμία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα δείχνουν και φέτος Ανόρθωση και Ομόνοια, οι οποίες ηττήθηκαν από Ερμή και ΑΕΚ, αντίστοιχα (videos)

"Ανάσταση" για Μπριζ & Σταντάρ

Μετά από 5 αγωνιστικές αποτυχιών η Μπριζ νίκησε με 5-0 την Κόρτραϊκ και η Σταντάρ Λιέγης με 2-0 την Βάασλαντ-Μπέβερεν (videos)

Τρίτη απώλεια σε 4 ματς η Σέλτικ

Η Σέλτικ δεν μπορεί να βρει τον... εαυτό της, καθώς με πέναλτι του Κόμονς γλίτωσε την εντός έδρας ήττα και έχει 3 απώλειες στα 4 τελευταία ματς (videos)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ