ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/7)

Ο Ρούνεϊ επέστρεψε στην Έβερτον μετά από 13 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι προτίμησε τον Αντόνιο Ρίντιγκερ αντί του Κώστα Μανωλά από την άμυνα της Ρόμα, ο Σαντράκ Ακολό ξεπέρασε τον Τάσο Δώνη στη Στουτγκάρδη.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο Γουέιν Ρούνεϊ φοράει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του, της Έβερτον, μετά από 13 χρόνια, αμέτρητους τίτλους και ρεκόρ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αποκτήθηκε με ένα ποσό γύρω στα 11.300.000 ευρώ κατά τα αγγλικά ΜΜΕ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο σεζόν.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/7)

Μία ημέρα μετά από την απώλεια του Ρομελού Λουκακού, η Τσέλσι έκανε τη ρελάνς, ανακοινώνοντας έναν άλλον 24χρονο διεθνή. Ο λόγος για τον Αντόνιο Ρίντιγκερ, για τον οποίο ξόδεψε 35.000.000 ευρώ, ενώ η Ρόμα θα εισπράξει ακόμα 4.000.000 ευρώ ως μπόνους για την πώληση του Γερμανού αμυντικού, που υπέγραψε για πέντε χρόνια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/7)

Ο Σαντράκ Ακολό από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό πήρε το... ρεκόρ μεταγραφής φέτος της Στουτγκάρδης από τον Τάσο Δώνη, αφού η απόκτησή του κόστισε 6.000.000 ευρώ. Ο 22χρονος πρώην μέσος της Σιόν υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (9/7)

Μετά από πέντε χρόνια στη Λοριάν, ο Ουεσλέ Λοτοά πήρε μεταγραφή στην Ντιζόν για 1.500.000 ευρώ. Ο 29χρονος μέσος υπέγραψε για τρία χρόνια.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ