ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Στην πρωταθλήτρια Μπεσίκτας ο Νεγρέδο, βρήκε νέα ομάδα μετά από 15 χρόνια ο Μπάντστουμπερ, διπλή ενίσχυση για τη Σαμπντόρια.

Ο Άλβαρο Νεγρέδο θα φοράει τη φανέλα της Μπεσίκτας τη νέα σεζόν, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Τουρκίας την Παρασκευή. Ο 31χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός θα κοστίσει 2.500.000 ευρώ, με το διετές συμβόλαιο να έχει προοπτική για επέκταση ακόμη μιας σεζόν.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Μετά από 15 χρόνια στην Μπάγερν και αναρίθμητα προβλήματα τραυματισμών, ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για μόλις έναν χρόνο με τη Στουτγκάρδη.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Σαμπντόρια την Παρασκευή. Αρχικά, ενέταξε στο δυναμικό της για πέντε χρόνια τον Γκαστόν Ραμίρες, τον Ουρουγουανό πλέι μέικερ της Μίντλεσμπρο, που κόστισε 9.000.000 ευρώ και που επιστρέφει στην Ιταλία μετά από τη θητεία του στην Μπολόνια (2010-2012).

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Μαζί του και ο Τζιανμάρκο Φεράρι, ο 25χρονος Ιταλός στόπερ της Σασουόλο (πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Κροτόνε), ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή μονοετούς δανείου με κόστος 1.500.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Μετά από αρκετές ημέρες από τη στιγμή που η Κόνιασπορ ανακοίνωσε την πώλησή του, ο Ριάντ Μπάγιτς ανακοινώθηκε από την Ουντινέζε. Ο 23χρονος διεθνής Βόσνιος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και το κόστος του ανήλθε σε 5.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Η Σάλκε ενισχύει με εμπειρία τον πάγκο της στη θέση του τερματοφύλακα, υπογράφοντας ως ελεύθερο για δύο χρόνια τον 32χρονο Αυστριακό Μίχαελ Λάνγκερ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη σουηδική Νόρσεπινγκ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (4/8)

Μία "ατμομηχανή" από την Ακτή Ελεφαντοστού πρόσθεσε στο ρόστερ της η Λεβάντε, η οποία αγόρασε από τη Μετς τον 24χρονο Σεΐκ Ντουκουρέ για 1.600.000 ευρώ.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ