ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (30/7)

Chelsea's Nemanja Matic, right, takes the ball away from Manchester United's Paul Pogba during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Nemanja Matic, right, takes the ball away from Manchester United's Paul Pogba during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London, Monday, March 13, 2017 (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Νέμανια Μάτιτς είναι έτοιμος να υπογράψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Ρόμα είναι κοντά στην απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Με μπλούζα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φωτογραφήθηκε ο Νέμανια Μάτιτς. Ο 28άχρονος Σέρβος αμυντικός μέσος δεν είναι στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε, έτσι πέρασε ιατρικές εξετάσεις για τους "κόκκινους διαβόλους" και αναμένεται την Δευτέρα να υπογράψει. Η Τσέλσι θα πάρει 45.000.000 ευρώ, ενώ θα είναι ξανά παίκτης του Ζοζέ Μουρίνιο.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (30/7)

Αφού την Κυριακή δεν είχαμε μεταγραφική κίνηση, ας ρίξουμε μια ματιά στις φήμες:

*οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρόμα συμφώνησε με τη Λέστερ στα 35.000.000 ευρώ (+ 3.000.000 ευρώ bonus) για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ

*η Λάτσιο αναμένεται την Δευτέρα να ολοκληρώσει την απόκτηση του Φελίπε Καϊσέδο απ'την Εσπανιόλ

*η Ίντερ ετοιμάζει πρόταση στην Λειψία για τον Ναμπί Κεϊτά, ενώ μαζί με την Τότεναμ διεκδικούν τον Σερζ Οριέ (Παρί ΣΖ)

*η Νάπολι θέλει δανεικό τον Ορέστη Καρνέζη, αλλά η Ουντινέζε θέλει (μόνο) να τον πουλήσει, ενώ οι "παρτενοπέι" προσπαθούν να αποκτήσουν δανεικό με προοπτική αγοράς τον Ολεκσάντρ Ζίντσενκο απ'τη Μάντσεστερ Σίτι

*η Μπάγερν απέρριψε πρόταση της Μίλαν για τον Ρενάτο Σάντσες, πρόταση για δανεισμό με 10.000.000 ευρώ και αγορά το 2018 με 35.000.000 με 40.000.000 ευρώ (η Μίλαν θα συνεχίσει τις προσπάθειες)

*η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Ίντερ για τον Ίβαν Πέρισιτς, με τις φήμες να αναφέρουν πως πρόκειται για 53.000.000 ευρώ

*ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως δεν θα φύγει ο Μαρουάν Φελαϊνί απ'τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έντονο το ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι)

*η Έβερτον προσπαθεί να αποκτήσει τους Ολιβιέ Ζιρού και Γκίλφι Σίγκουρντσον

*ο Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε διέψευσε πως έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν για το 2018

*η Βαλένθια είναι κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση του Χέισον Μουρίγιο

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ