ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Πήρε Βερετού η Φιορεντίνα, Ζονάς Μαρτέν η Στρασμπούρ, Μπράουν η Μπράιτον, Μπάρντσλεϊ η Μπέρνλι, Σλιτί η Ντιζόν, ενώ πούλησε τον Ιμπάρμπο η Κάλιαρι. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Φιορεντίνα απέκτησε με 7.000.000 ευρώ απ'την Άστον Βίλα τον 24άχρονο Γάλλο κεντρικό μέσο, Ζορντάν Βερετού. Πέρσι έπαιξε δανεικός στη Σεντ-Ετιέν, ενώ οι "χωριάτες" τον είχαν αποκτήσει με 10.000.000 ευρώ το 2015 απ'τη Ναντ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Ο Ζονάς Μαρτέν επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς η Στρασμπούρ απέκτησε τον 27άχρονο μέσο με 1.500.000 ευρώ απ'την Μπέτις. Πέρσι οι Ισπανοί τον είχαν πάρει με 2.600.000 ευρώ απ'τη Μονπελιέ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Η Τσέλσι παραχώρησε δανεικό για έναν χρόνο στην Μπράιτον τον 20άχρονο Αγγλο-Τζαμαϊκανό επιθετικό, Αιζάια Μπράουν, ο οποίος πέρσι ήταν δανεικός σε Ρόδεραμ και Χάντερσφιλντ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Η Μπέρνλι απέκτησε τον 32άχρονο Σκωτσέζο δεξιό μπακ, Φιλ Μπάρντσλεϊ, απ'τη Στόουκ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)
ANDY FORD

Η Λιλ έδωσε δανεικό στη Ντιζόν τον Ναΐμ Σλιτί. Φέτος απέκτησε τον 24άχρονο Τυνήσιο επιθετικό με 2.000.000 ευρώ απ΄τη Ρεντ Σταρ, έπειτα απ'τον περσινό δανεισμό του.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (25/7)

Η Κάλιαρι ανακοίνωσε την πώληση του Βίκτορ Ιμπάρμπο στη Σάγκαν Τόσου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ιαπωνικός σύλλογος έδωσε 500.000 ευρώ.

Ο 27άχρονος Κολομβιανός είχε δοθεί δανεικός στην Σάγκαν Τόσου και τώρα πουλήθηκε, με την ομάδα της Σαρδηνίας να τον... ξεφορτώνεται έπειτα από 6 χρόνια και 6 δανεισμούς.

Colombia's Victor Ibarbo, left, fight for the ball with Brazil's Douglas Costa during a Copa America Group C soccer match at the Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, June 17, 2015. Colombia won the match 1-0. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Colombia's Victor Ibarbo, left, fight for the ball with Brazil's Douglas Costa during a Copa America Group C soccer match at the Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, June 17, 2015. Colombia won the match 1-0. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ