ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (20/07)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (20/07)
AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Η Ρόμα έδωσε τον Ζέρσον στη Φιορεντίνα, η Λίβερπουλ πούλησε στη Λέστερ... άγνωστο τερματοφύλακα για 14.000.000 ευρώ, η Μαρσέιγ αγόρασε για 19.000.000 ευρώ Κροάτη φιναλίστ κόσμου.

Μετά από 2,5 χρόνια που δεν κατάφερε να πείσει για το ταλέντο του, αλλά και που δεν ήθελε να φύγει ως δανεικός, ο Ζέρσον μεταπείστηκε και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Φιορεντίνα. Η "βιόλα" εξασφάλισε τον μονοετή δανεισμό του 21χρονου επιθετικού μέσου που είναι 7 φορές δειθνής με την κ-20.

Στα έξι χρόνια είχε μόλις τρεις συμμετοχές σε αγώνες της Λίβερπουλ και τρεις δανεισμούς. Ο Ντάνι Γουόρντ αποχαιρετά το "Άνφιλντ" πιο ακριβός κατά 14.000.000 ευρώ! Αυτό το ποσό φέρεται να κατέβαλε η Λέστερ για να αποκτήσει τον διεθνή Ουαλό τερματοφύλακα, με τη Λίβερπουλ να διατηρεί το 20% από πιθανή μεταπώληση του παίκτη. Η μεταγραφή ενδέχεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον, την ώρα που ο Κάσπερ Σμάιχελ διαπραγματεύεται με την Τσέλσι.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (20/07)
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Ντούγε Τσάλετα Τσαρ θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο στην άμυνα και γι' αυτό η Μαρσέιγ τον ακριβοπλήρωσε, δίνοντας 19.000.000 ευρώ στη Ζάλτσμπουργκ, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό για τον 21χρονο Κροάτη που αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι των φιναλίστ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (20/07)
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Μονακό πόνταρε αρκετά στον Ανταμά Ντιακαμπί ως αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ όταν τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2017 από τη Ρεν, ωστόσο ο 22χρονος επιθετικός είχε μόλις 2 γκολ και 3 ασίστ σε 22 αγώνες στη Ligue 1 και γι' αυτό οι Μονεγάσκοι δεν είχαν πρόβλημα να αποδεχθούν την πρόταση 9.000.000 ευρώ της Χάντερσφιλντ (χασούρα 1.000.000 ευρώ).

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (20/07)
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Πάμπλο Ίνσουα αποκτήθηκε πέρυσι από τη Σάλκε, ωστόσο εμφάνισε καρδιακό πρόβλημα κι έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν. Φέτος, επιστρέφει στην πατρίδα του ως δανεικός για λογαριασμό της Ουέσκα, ώστε να ξαναβρει τα πατήματά του.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις μεταγραφές στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και στη Super League, σε μία ειδική, σύγχρονη πλατφόρμα που ετοίμασε το Sport24.gr ώστε να πλοηγηθείτε με τη μέγιστη ευκολία. Δείτε τα ποσά κάθε μεταγραφής, τους τζίρους όλων των συλλόγων των κορυφαίων πρωταθλημάτων, καθώς και τα έσοδά τους από τους παίκτες που πούλησαν.

Όλες οι μεταγραφές

Super League

Primera Division

Serie A

Premier League

Bundesliga

Ligue 1

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner, Vadim Ghirda, Claude Paris, Kerstin Joensson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ