ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Έκλεισε Μοράτα με 80.000.000€ η Τσέλσι, Στσέσνι ο αντι-Μπουφόν στη Γιουβέντους, Τζενκ Γκιονέν ο αντίπαλος του Ρομπέρτο στη Μάλαγα. Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr

Η Τσέλσι ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα . Ο 24άχρονος Ισπανός στράικερ υπολογίζεται πως θα κοστίσει 80.000.000 ευρώ και φυσικά μένει να συμφωνήσει για το συμβόλαιό του, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring his side's second goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. Morata scored a hat-trick on Madrid's 4-2 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Alvaro Morata celebrates after scoring his side's second goal against Leganes during a Spanish La Liga soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Madrid, Wednesday, April 5, 2017. Morata scored a hat-trick on Madrid's 4-2 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Γιουβέντους απέκτησε απ'την Άρσεναλ τον 27άχρονο τερματοφύλακα, Βόιτσεχ Στσέσνι . Για την παραχώρηση του Πολωνού η Άρσεναλ πήρε 12.200.000 ευρώ (υπάρχουν και bonus ύψους 3.100.000 ευρώ), πέρσι ήταν δανεικός στη Ρόμα, ενώ προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπουφόν που θα τερματίσει την καριέρα του το 2018.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Με 13.500.000 ευρώ η Νιούκαστλ απέκτησε απ'τη Νόριτς τον 22άχρονο Άγγλο εξτρέμ, Τζέικομπ Μέρφι, ο οποός ήταν οπαδός της ομάδας από μικρός.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Η Λέστερ απέκτησε απ'τη Χαλ με 2.500.000 ευρώ τον 32άχρονο Ελβετό (από Βοσνία) τερματοφύλακα, Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Ο Νολάν Ρου είναι ο νέος στράικερ της Μες, η οποία απέκτησε τον 29άχρονο Γάλλο απ'την Σεντ-Ετιέν.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Ο "αντίπαλος" του Ρομπέρτο για την θέση του βασικού τερματοφύλακα στη Μάλαγα θα είναι ο Τζενκ Γκιονέν, καθώς η ομάδα του Μίτσελ απέκτησε με 200.000 ευρώ απ'τη Γαλατάσαράι τον 29άχρονο Τούρκο. Στη Μάλαγα υπέγραψε επίσης και ο Χουανκάρ (Χουάν Κάρλος Πέρεθ), ως ελεύθερος απ'την Μπράγκα, με τον 27άχρονο Ισπανό αριστερό μπακ να παραμένει στο ρόστερ, καθώς πέρσι ήταν σε αυτό ως δανεικός.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Έδωσε 2.000.000 ευρώ στη Βαλένθια η Αλαβές και απέκτησε τον 20άχρονο Ισπανό τερματοφύλακα, Αντόνιο Σιβέρα.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Η Μπενεβέντο απέκτησε τον Ντανίλο Κατάλντι ως δανεικό για έναν χρόνο, δίνοντας 2.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2018 θα αποκτήσει (υποχρεωτικά) τον 22άχρονο Ιταλό κεντρικό μέσο, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο ήταν δανεικός στην Τζένοα.

ROME, ITALY - SEPTEMBER 23: Danilo Cataldi of SS Lazio in action during the Serie A match between SS Lazio and Genoa CFC at Stadio Olimpico on September 23, 2015 in Rome, Italy.  (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
ROME, ITALY - SEPTEMBER 23: Danilo Cataldi of SS Lazio in action during the Serie A match between SS Lazio and Genoa CFC at Stadio Olimpico on September 23, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images) GETTY IMAGES

Επέστρεψε στην Ιταλία ο Μάρκο Σιλβέστρι, επέστρεψε στη Βερόνα συγκεκριμένα, καθώς η Λιντς τον είχε αποκτήσει απ'την Κιέβο το 2014 και τώρα ο 26άχρονος Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο στην Ελλάς.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

Συμβόλαιο 4 ετών με τη Γάνδη υπέγραψε ο 23άχρονος Κολομβιανός αριστερός μπακ, Ντέιβερ Ματσάδο, για τον οποίο η Μιγιονάριος υπολογίζεται πως πήρε 1.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (19/7)

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ