ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Ξανά δανεικό έστειλε τον Χαρτ ο Γκουαρδιόλα, έφυγε από Λίβερπουλ ο Λούκας μετά από δέκα χρόνια, δανεικός ο Λαπαντούλα από τη Μίλαν.

Ο Τζο Χαρτ είναι και τυπικά παίκτης της Γουέστ Χαμ για τη νέα σεζόν, αφού ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τη Μάντσεστερ Σίτι για το 2017-2018. Ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά δανεικός, μετά από την περσινή θητεία του στην Τορίνο, αφού ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν εκτιμά τα προσόντα του με την μπάλα στα πόδια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Μετά από δέκα χρόνια στη Λίβερπουλ, ο Λούκας Λέιβα αποτελεί παρελθόν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ήταν εκτός πλάνων του Γιούργκεν Κλοπ από πέρυσι και παρότι αγωνίστηκε και σε μερικά παιχνίδια ως αμυντικός, δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ. Η μεταγραφή του στη Λάτσιο είχε "κλείσει" από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λούκας Μπίγλια θα έφευγε για τη Μίλαν και κόστισε 5.700.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Η δυναμική φετινή ενίσχυση της Μιλαν οδηγεί και σε αποχωρήσεις. Μία τέτοια, δρομολογημένη από καιρό, είναι ο δανεισμός του Τζιανούκα Λαπαντούλα στην Τζένοα. Η μετακίνηση του Ιταλού επιθετικού θα κοστίσει 2.000.000 ευρώ στους "γκριφόνι", που το καλοκαίρι του 2018 υποχρεούνται να τον αγοράσουν με ακόμα 11.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Μετά από έξι χρόνια στη Σεντ Ετιέν, ο Φαμπιάν Λεμουάν επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Βρετόνη, για να φορέσει τη φανέλα της Λοριάν. Η μεταγραφή κόστισε μόλις 1.000.000 ευρώ για τον ασπρομάλλη μέσο, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Μονπελιέ από τη Ρεν. Ο 28χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, Ζιοβανί Σιο, μαζί με τον 26χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Πέδρο Μέντες, υπέγραψαν συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα το αντίτιμο αυτής της διπλής κίνησης.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Διπλή μεταγραφή και για τη Φέγενοορντ, λίγο πριν αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ο 24χρονος αριστερός μπακ Ριτζσιάνο Χαπς, προϊόν των ακαδημιών της Άλκμααρ, αγοράστηκε έναντι 6.000.000 ευρώ. Λίγο πιο φθηνός ο διεθνής με την κ-21 της Ολλανδίας, Τζέρι Σεντ Τζουστ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Χέρενφεν έναντι 4.500.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Η Χετάφε συνεχίζει την αθόρυβη αλλά ποσοτική ενίσχυσή της, με τον δανεισμό του Βάσκου αμυντικού μέσου Μαρκέλ Μπεργκάρα, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Σοθιεδάδ από το 2007. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε την Τρίτη μαζί με τον Ντάνι Πατσέκο και τον Άλβαρο Χιμένεθ που είχαν αποκτηθεί νωρίτερα.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (18/7)

Αριστερό μπακ από την Πορτογαλία ψώνισε η Στουτγκάρδη. Η ομάδα του Τάσου Δώνη αγόρασε τον 22χρονο Βραζιλιάνο Αΐλτον από την Εστορίλ για 1.000.000 ευρώ και του προσέφερε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Thiago Maia, of Brazil's Santos, left, celebrates with teammate Jonathan Copete during a Copa Libertadores soccer match against Peru's Sporting Cristal in Lima, Peru, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Martin Mejia)
Thiago Maia, of Brazil's Santos, left, celebrates with teammate Jonathan Copete during a Copa Libertadores soccer match against Peru's Sporting Cristal in Lima, Peru, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Martin Mejia) AP

Η Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα, από την πλευρά της, συνεχίζει να αγοράζει από Βραζιλία και μετά από τους Λουίζ Αραούζο και Τιάγκο Μέντες της Σάο Πάουλο, και τον Καζού της Σάντος, τα βρήκε με την τελευταία για την αγορά του Τιάγκο Μάιο για 14.500.000 ευρώ.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ