ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Στον Άγιαξ ο Λάμπρου, ο Νάβας επέστρεψε στη Σεβίλλη, ο Καφού κατέληξε στη Μετς, πήρε εξτρέμ από Μπρόντμπι η Ρόμα.

Ο Κώστας Λάμπρου δικαιώθηκε μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στη Βίλεμ και υπέγραψε ως ελεύθερος στον Άγιαξ για έναν χρόνο, με συνέπεια να γίνει ο τέταρτος Έλληνας που θα φορέσει τα χρώματα του "Αίαντα".

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Ο Χεσούς Νάβας επέστρεψε στη Σεβίλλη μετά από τέσσερα (αποτυχημένα) χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, υπογράφοντας ως ελεύθερος τετραετές συμβόλαιο. Οι Ανδαλουσιάνοι τον ανακοίνωσαν μέσα από βίντεο... απαγωγής!

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Ο τουρκικής καταγωγής Δανός Ρεζάν Τσορλού αποχωρεί από την Μπρόντμπι και εντάσσεται στη Ρόμα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Δανίας. Ο 19χρονος εξτρέμ έμενε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός μέσος Καφού, ο οποίος βρέθηκε στο "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε από τη Μετς για τρία χρόνια.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Ο Φρανκ Ταμπανού επέστρεψε στη Σουόνσι μετά από τον δανεισμό του στη Γρανάδα την περσινή σεζόν και ο 28χρονος Γάλλος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την Γκινγκάμπ, που τον πήρε ως ελεύθερο.

Italy's team, from left, Davide Vitturini, Paolo Ghiglione, Nicolo Barella, Alberto Picchi, Filippo Romagna, Andrea Favilli, Simone Minelli, Mauro Coppolaro, Federico Dimarco, goalkeeper Alex Meret and Manuel Locatelli pose for a team photo prior to the soccer U-19 final between France and Italy in Sinsheim, southern Germany, Sunday, July 24, 2016. (Uwe Anspach/dpa via AP)
Italy's team, from left, Davide Vitturini, Paolo Ghiglione, Nicolo Barella, Alberto Picchi, Filippo Romagna, Andrea Favilli, Simone Minelli, Mauro Coppolaro, Federico Dimarco, goalkeeper Alex Meret and Manuel Locatelli pose for a team photo prior to the soccer U-19 final between France and Italy in Sinsheim, southern Germany, Sunday, July 24, 2016. (Uwe Anspach/dpa via AP) UWE ANSPACH/DPA VIA AP

Η Ουντινέζε δάνεισε για ακόμα μία χρονιά τον 20χρονο τερματοφύλακα Άλεξ Μερέτ στην ΣΠΑΛ, πρωταγωνιστής της περσινής πορείας προβιβασμού στη Serie A.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (1/8)

Η δεύτερη θητεία του Ροντρίγκο Έλι στη Μίλαν ολοκληρώθηκε το ίδιο αθόρυβα με την πρώτη. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Αλαβές στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και οι Βάσκοι τον αγόρασαν για τέσσερα χρόνια για 3.000.000 ευρώ.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ