ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

"Τριάρες" για Ατλέτικο και Γιουβέντους, ισόπαλη η Ντινάμο Μινσκ, ήττα η Γκινγκάμπ. Δείτε τι έκαναν οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο έπαιξαν η Ατλέτικο και η Γιουβέντους, που νίκησαν εύκολα Μάλαγα και Λάτσιο, ενώ ηττήθηκε η Γκινγκάμπ και αναδείχθηκε ισόπαλη η Ντινάμο Μινσκ.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ατλέτικο

Τέσσερις ημέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο φιλοξένησε στο "Βιθέντε Καλδερόν" τη Μάλγα, φτάνοντας σε μία σχετικά εύκολη νίκη με 3-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό με τον Τιάγκο, ενώ ο Γκριεζμάν έκανε το 2-0 στο 42'. Οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να μειώσουν στο 64ο λεπτό με τον Ρόκε Σάντα Κρους, αλλά 9 λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σάμου. Έτσι, με γκολ του Ντιέγο Γοδίν στο 83', οι "κολτσονέρος" σφράγισαν τη νίκη τους. Να σημειωθεί πάντως ότι και η αντίπαλος του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τον αγώνα μείον έναν παίκτη, αφού αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 88' ο Γκάμπι.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Χοσέ Χιμένες, Γοδίν, Ανσάλδι, Τουράν (87' Γκαρθία), Τιάγκο, Γκάμπι, Γκριεζμάν (82' Σαούλ), Κόκε, Μάντζουκιτς (57' Ραούλ Χιμένεθ)

Γιουβέντους

Σε περίπατο μετέτρεψε το θεωρητικά δύσκολο ματς στο "Ολίμπικο" με αντίπαλο τη Λάτσιο η αντίπαλος του Ολυμπιακού. Η Γιούβε νίκησε με 3-0 τους Ρωμαίους, με τον Πολ Πογκμπά να πετυχαίνει δύο γκολ (24', 64') και τον Κάρλος Τέβες να βρίσκει δίχτυα στο 55'. Παρέμεινε με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή της Serie A, στο +3 από τη δεύτερη Ρόμα.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντόιν, Πίρλο (77' Βιδάλ), Περέιρα (73' Ματιέλο), Μαρκίζιο, Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε (61' Μοράτα)

Μάλμε

Οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάλμε έχουν ολοκληρωθεί.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 12:30) εντός έδρας με αντίπαλο την Τέρεκ Γκρόζνι.

Αϊντχόφεν

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 13:30) εκτός έδρας με αντίπαλο τη Χρόνινχεν.

Εστορίλ

Δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς έχει αποκλειστεί από το κύπελλο Πορτογαλίας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 16:00) εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βερόνα.

Γκινγκάμπ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα υπέστη η Γκινγκάμπ, καθώς η Ρεν πέρασε με 1-0 από το "Ρουντουρού". Το γκολ για τους νικητές πέτυχε στο 36ο λεπτό ο Ντεπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έπεσε έτσι στην προτελευταία θέση της Ligue 1, έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Λεσλ, Ανγκουά, Κερμπρά, Σορμπόν, Γιάκομπσεν, Μποβού, Ματίς, Σανκαρέ (79' Ζιρές), Πιέ (64' Ντιαλό), Μαρβό, Μαντάν

Ντινάμο Μινσκ

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στη Λευκορωσία, η σίγουρα 2η Ντινάμο Μινσκ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Νάφταν. Το σκορ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Φρανκ Τζα Τζετζέ, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντεμίντοβιτς.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Χούταρ, Βορόνκοβ, Σίμοβιτς (86' Γιαρότσκι), Παλιτσέβιτς, Τζα Τζετζέ (70' Φιγκερέδο), Νίκολιτς, Ουντότζι, Κάρποβιτς, Βερέτιλο, Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς (55' Ντιομαντέ)

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 18:00) εκτός έδρας με αντίπαλο τη Χαλ.

Παρτίζαν

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 18:00) εντός έδρας με αντίπαλο τη Νάπρεντακ.

Μπεσίκτας

Αγωνίζεται την Κυριακή (23/11, 19:00) εντός έδρας με αντίπαλο την Κασίμπασα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ